YKSISARVISKAKKU & KULTAINEN ONNENPÄIVÄ

P7251458 P7251560 P7251513 P7251500 P7251474

Voisin juhlia syntymäpäiviä vaikka ihan-joka-päivä! Eilinen oli niin satumaisen upea päivä, että fiilistelen meidän mahtavia tiistaijuhlia vielä pitkään. Paikalla oli kourallinen rakkaita perheenjäseniä, paljon kullanhohtoisia koristeita, pikakamera, vähän skumppaa ja unelmieni yksisarviskakku – muuta ei edes tarvittu täydellisten syntymäpäivien järjestämiseen!

Yksi unelmanikin tosiaan toteutui, kun sain kun sainkin juhlapöytään yksisarviskakun. Sellaisesta olin haaveillut jo pitkään! Kakkusankareiden Instagramissa olen kerran jos toisenkin kuolannut herkkujen perään ja olikin suuri ilo ja kunnia, että juhlapöytääni kakun taikoi juuri Kakkusankareiden Terhi. Sen lisäksi, että kakku oli ulkomuodoltaan satumaisen herttainen, sen sisältö vasta kultaa olikin. Vaniljakakkupohja, mehevä vaniljatäyte, lemon curd ja mustikat saivat tämän sankarittaren hirnumaan onnesta. Ja katsokaa tuota koristelua; yksisarvisen harja, sarvi ja korvat ovat jokaista yksityiskohtaa myöten niin taitavasti tehdyt! Lämmin suositus siis tälle leipomolle, jos hakusessa on yksilöity, herkullinen ja taidokkaasti tehty kakku juhlaan kuin juhlaan. Tätä kakkua kuvattiin enemmän kuin sankaritarta enkä ihmettele sitä lainkaan.

P7251488 P7251480 P7251497 P7251518 P7251572

Meidän parvekkeemme muuttui siis eilen syntymäpäiväjuhlien miljööksi, kun päätin, että sateesta huolimatta juhlisimme ”ulkona”. Parvekkeemme on sen verran iso, että sain kaiken tarvittavan mahtumaan sen sisuksiin ja Decora Housesta ostamieni koristeiden avulla, taioin juhlapaikastamme oikeinkin viihtyisän. Koska löysin jo Roosan polttareihin niin kauniita koristeita heidän verkkokauppansa kautta, otin tällä kertaa suunnaksi Decora Housen toimipisteen Lempäälässä. Heidän myymälässään meinasikin sitten karata mopo aivan täysin käsistä. Kaikki ne koristeet ja aarteet saivat minut aivan sekaisin! Lopulta päätin järjestää juhlani kultaisen teeman ympärille ja ostin koristeeksi kultaisia silkkipaperikukkia. Värimaailmaa pehmentääkseni mukaan mahtui myös hieman laventelia ja herkkää vaaleanpunaista. Koska jo eilen Instagramissa tiedustelitte, mistä vastaavia koristeita löytäisi omiin juhliin, linkitin teille tuotteet suoraan Decora Housen verkkokauppaan (*ei mainoslinkkejä).

Kultaiset pillit ostin jo itse asiassa Roosan polttareita varten ja loput aiemmista hankinnoistani pääsivät nyt käyttöön. Toki skumppalasienkin piti olla kultaiset! Decora Housesta löytyi juhliini myös täydelliset pikarit onnenmaljojen kilistelyä varten. Let’s Celebrate-banneri viimeisteli juhlakoristelun ja kun kävin vielä ostamassa valtavat numeroilmapallot Ilmapallomestareilta, parvekkeemme muutui hetkessä kultaiseksi.

P7251528 P7251553 P7251558 P7251570 P7251554P7251644

Bannerille löytyi muutakin käyttöä, kun otimme Coolstuff.fi:ltä Roosan polttareita varten saamani pikakameran esiin. Halusin kaverikuvan jokaisen juhlavieraan kera ja valmiit kuvat kiinnitimme sitten roikkumaan pyykkipojilla banneriin. Näistä ihanista muistoista innostuivat kaikki ja sain talteen ainutlaatuisia kuvia syntymäpäiviltäni. ”Vieraskirjan” tekeminen olikin yksi ehdottomista juhlien kohokohdista.

Lopulta kaiken sen kullan ja kimalluksen keskellä syntymäpäivistäni muodostuikin melkoiset yksisarvisbileet! Liekö huhut yksisarviskakustani levinneet, sillä muun muassa jokaisen vieraan onnittelukorttia koristi yksisarvinen. Kummitätini oli jopa hankkinut kultaisen sarven päähäni. Taianomaista ja satumaista – tykkään!

Mikä piristäisikään paremmin harmaata heinäkuista tiistaita kuin yksisarviskekkerit? En nyt ihan heti keksi parempaa illanviettotapaa. Kuten sanoin, synttäreitä voisi juhlia vaikka ihan-joka-päivä.

P7251519 P7251563 P7251468 P7251575

*Fuji Instax Mini8-pikakamera saatu / Coolstuff.fi. Yksisarviskakku saatu alennettuun hintaan.


Posted in and tagged , , , by NOORA.