#ESSENCEBIRTHDAYBASH THROUGH MY PHONE

IMG_6450 IMG_6427 IMG_6429 IMG_6464IMG_6417 IMG_6468 IMG_6419 IMG_6497IMG_6474 IMG_6454 IMG_6420 IMG_6460IMG_6507essence

MITÄ: Kansainvälisesti tunnettu ja hehkutettu meikkibrändi Esssence täytti 15 vuotta ja syntymäpäiviensä kunniaksi pisti pystyyn ennennäkemättömän upeat synttäribileet/-festarit, joille kutsuttiin myös bloggaajia ja toimittajia.

MISSÄ: Tapahtumapaikkana toimi Berliini ja upea monitoimiareena Tempodrum, jonne vieraat kuljetettiin nhow Berlin-hotellilta.

MILLOIN: 15. heinäkuuta 2017.

SYDÄNSILMÄEMOJI-HETKI:  Vaikka aluksi luulimmekin reissukaverini kanssa, että olemme ainoat vieraat, jotka ovat teemanmukaisesti pukeutuneet pinkkiin, törmäsimmekin lopulta upeaan kaksikkoon (kuva yllä), jotka olivat myös ottaneet pukukoodin tosissaan. Think pink!

OH NO!-HETKI: Jonotimme Iinan kanssa tunnin verran pisteelle, jossa sai valmistaa oman huulikiiltonsa tuoksuineen ja pakkauksineen! Yhtäkkiä jono kuitenkin katkaistiin ja järjestäjät kertoivat, että piste suljetaan. Saimme kuitenkin lohdutuslahjaksi Asoksen superihanat aurinkolasit, joista tuli heti lempparini. Nämä siis.

OMG-HETKI: Juhlapaikka kokonaisuudessaan tiputti leuan lattiaan – en ole ikinä nähnyt mitään tällaista! Saatoin myös vähän innostua, kun bongasin tapahtumapaikalta pisteen, jossa sai tuunata spraymaaleilla oman Essence-kassinsa..

JUHLIEN KÄYTETYIN LAUSE: ”Mieti jos ois kamera mukana!” Oi. Sitä mietin ja paljon. Juhlissa oli siis ehdoton kamerakielto ja kännykän kamera oli ainoa keino tallentaa fiiliksiä talteen. Siksi tämän postauksen kuvat eivät ole ihan sitä totuttua laatua, mutta eiköhän näistäkin juhlafiilis välity!

JUHLIEN TÄGIT: #lifeinpink, #15pinkyears, #essencebirthdaybash

Thank you Essence, we had so much fun!


Posted in and tagged , by NOORA.