ARKEA, 31/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Syksyä ilmassa! Maa alkoi jo pikkuhiljaa kuorruttua tuulisena iltana koivunlehdillä, kun heitimme reipasta iltalenkkiä maanantaina 29. elokuuta kotimaisemissamme.Asumme erinomaisten lenkkimaastojen läheisyydessä ja kotiovelta ei tarvitse kipitellä kauaksikaan, kun pääsee luonnonrauhaan hengittelemään raikasta ilmaa ja reippailemaan.Kuten tiedättekin jo, olen todella tykästynyt luonnonvesissä uimiseen ja viime talvena avannossa tuli pulahdeltua useastikin. Nyt kun vedet ovat jälleen viilentyneet, huomaan kaipaavani ennen veteen menoa kunnon lenkkiä tai lihasten lämmittelyä. Siksi lenkki onkin erinomainen tapa lämmitellä ennen järveen pulahtamista. Ja voin kertoa, lenkki yhdistettynä uimiseen on paras tapa startata viikko. Olen niin iloinen siitä, että sain koukutettua Matinkin uimisen pariin – vielä kivempaa, kun pääsee pulahtelemaan kahdestaan!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.