ARKEA, 29/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämän viikon arkikuva on otettu kesän viimeisenä päivänä, tai ainakin siltä se tuolloin tuntui, 27. elokuuta iltakahdeksan aikaan. Kun vesikin oli vielä lämmintä!

Olin vanhempieni kanssa veneilemässä Näsijärvellä tuona samaisena lauantaina ja pulahdin veneretken jälkeen Näsijärven lämpöiseen veteen.

Vieläkin hymyilyttää, kun mietin tuota päivää! Matti suuntasi aamusta peltotöihin viljaa puimaan, itse päätin viettää aurinkoisen loppukesän päivän vanhempieni kanssa. Kävimme veneilemässä ja kalastamassa ja grillailimme yhdessä päivitellen sitä, kuinka lämmin tuolloin vielä olikaan. Iltauinti Näsijärvessä oli todella tunnelmallinen, sillä läheisellä rannalla juhlittiin samaan aikaan Venetsialaisia ja kävinkin elämäni ensimmäistä kertaa uimassa niin, että tunnelmallinen haitarimusiikki soi taustalla. Kuten naamasta näkyy, tuo taisi olla yksi kesän rentouttavimmista päivistä.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.