ARKIKUVA 47/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva yllättyneestä Noorasta on otettu viime viikon torstaina, 19.11., palattuani töistä kotiin.

Missä kuva on otettu? Hymy huulilla kantelen boksia eteisessämme.

Mitä kuva esittää? Sain mysteerilähetyksen viime torstaina, kun ovikello yhtäkkiä soi, ja ovella odotti lähetti pahvilaatikon kanssa. Rakas ystäväni oli päättänyt ilahduttaa minua lähetyksellä, joka sisälsi iiiihania herkkuja.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin niin liikuttunut ja ilahtunut tästä yllätyksestä, sillä takana oli jo monta päivää kipuilua hammasleikkauksen jälkeen. Ystäväni oli valinnut kauppakassitilaukseen  herkkuja, jotka sopivat erinomaisesti tuon hetkiseen sose- ja jugurttiruokavaliooni. Korkkasin heti smoothien! Olen hirvittävän onnellinen siitä, että olen aikuisiällä löytänyt itselleni niin ihanan ja huomaavaisen parhaan ystävän kuin Karoliina. Tämä yllätys oli ehdottomasti koko viime viikon paras juttu.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.