30/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä kesäkuva on otettu tiistaina 20. heinäkuuta iltapäivän puolella.

MISSÄ? Tampere-Ruovesi-tien varrella sijaitsevan Maitolaiturimuseon kupeessa. Tiesittekö muuten, että kuvassa takanani on sinisen lehmän lisäksi yksi Suomen pienimmistä museoista?

MITÄ? Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesälomapäivää kuin roadtrip yhdistettynä museoretkeen? Kuten leveästä hymystäni näkee – ei mikään! Teimme pienen päiväretken perheeni kera Mänttään museovisiitille ja samalla pysähdyimme ottamaan kesäkuvia maitolaiturille. Maitolaiturimuseon ohi on tullut ajettua satoja kertoja, mutta tämä taitaa olla kerroista vasta toinen, kun pysähdyin tutustumaan museoon tarkemmin. Rakkaudesta menneiden sukupolvien tekemää työtä kohtaan perustettu museo on suorastaan hurmaava roadtripkohde, jonka tavoitteena on pitää Velaatan kylä maailmankartalla. Eli jos joskus ajelet tuon pellolla laiduntavan sinisen lehmän ohi, stoppaa auto ja piipahda museoon.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.