27/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Eräänä kesäkuisena tiistaina, 29. päivä, aamupäivän hehkuvassa auringossa.

MISSÄ? Pitkästä, piiiiiitkästä aikaa, nousin Tampereelta aamujunaan ja matkustin ystäväni kanssa Helsinkiin työpäivää viettämään. Kuinka spesiaalilta jo pelkästään junamatkakin tuntui, kun aikaa edellisestä junareissusta oli kulunut jo miltei parisen vuotta. Helsingissäkään en ollut käynyt viime lokakuun jälkeen.

MITÄ? Onnellinen hymy kertonee, että käynnissä oli ihana työpäivä. Kuvanottohetkellä vietimme evästaukoa ja nautiskelimme Huvilakadun kauniista maisemista. Helle helli ja tapasin päivän aikana uusia upeita tyyppejä ensimmäistä kertaa. Reissussa kuluvat työpäivät ovat raskaita ja pitkiä, mutta samalla niistä saa niin paljon energiaa, kun pääsee hetkeksi uusiin maisemiin isnpiroitumaan ja tallentamaan materiaalia. Ja pakko vielä kysyä; kummassa talossa sinä haluaisit asuavaaleanpunaisessa vai sinisessä? Tuon kadun täytyy olla yksi Helsingin kuvauksellisimmista.

 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.