LOMALLA VIIMEINKIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pusero: Carlings
Farkkushortsit: Vero Moda
Laukku: Marimekko
Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu
Tennarit: NLY Shoes


Tätä on odotettu! Aamukammasta katkesi juuri viimeinen piikki ja tämän päivän jälkeen suljen toimiston oven kolmeksi viikoksi. Eli ei ihan vielä lomalla, mutta melkein! Tämän päivän to do-lista on vielä meeeelkoisen pitkä, mutta neljään mennessä kiskaisen lomahatun päähäni ja suuntaan ajatukset tulevaan kesään. Nimenomaan _tulevaan_ kesään, en ole oikein vieläkään sisäistänyt, että kesä on toden totta jo puolessa välissä.

Lomasuunnitelmia? No eipä juuri. Olen kuvauksia ja sisällöntuotannon töitäni lukuunottamatta pitänyt kalenterini tulevan kolmen viikon ajalta melko tyhjänä ja suunnitellut lähinnä nauttivani kesästä. Keleistä viis, rennot loma-aamiaiset torilla, vesijuoksutuokiot aamutuimaan ja grillimakkaroiden käristäminen kotiterassilla ovat nyt niitä suunnitelmia, joiden eniten toivon toteutuvan. Yöpöydällä on pino lukemattomia lukemattomia (heheh..) kirjoja – niihinkin aion tarttua!

Blogini päivittyy tuttuun tapaan myös tulevan kolmen viikon aikana reaaliaikaisesti. En ole ennättänyt naputella luonnoksia lomaa varten varastoon ja haluan ehdottomasti tulla kirjoittelemaan teille myös lomani aikana. Ties mitä roadtrip-kohteita ja kesäjuttuja vastaani tuleekaan – niistä lupaan tulla vinkkailemaan myös teille välittömästi! Ja kuten jo ehkä tunnettekin minut; heinäkuun loppuun ajoittuvat jälleen syntymäpäiväni, joten kakku- ja kukkamekkokuvia luvassa takuuvarmasti.

Olisi ihana kuulla, mitä suunnitelmia teillä on heinäkuulle? Onko jossakin jokin must see-näyttely, joka pitäisi käydä katsomassa (itse toivon vielä kesän aikana näkeväni Naivistit Iittalassa-taidenäyttelyn!) tai onko joku lukenut viime aikoina kirjan, joka minun on suorastaan pakko lukea lomani aikana?

Mutta nyt hommiin, se to do-lista odottaa! ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.