KOHTI JUHANNUSTA VAILLA SUUNNITELMIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Hame: Prisma
Neuletoppi: Superdry
Tennarit: NLY Shoes


Uskomatonta, täällä se jo taas on. Juhannusviikko. Itselleni on monesti käynyt niin, että olen kalenteriani juhannusviikolla selatessani havahtunut siihen, että kesä on kiitänyt todella nopeasti jo näin pitkälle. Samalla tuntuu, että se ei ole vielä edes alkanut. Lähes poikkeuksetta olen startannut lomani vasta heinäkuun loppupuolella ja samalla on ikään kuin alkanut oma kesäni. Tänä vuonna lomani alkaa onneksi jo kolmen viikon kuluttua. Sinne asti painetaan täysiä kasista neljään, loman ajan keskityn vain sisällöntuotannon töideni ja oman blogini pyörittämiseen. Ja siihen lomailuun totta kai. Päätimme Matin kanssa, että yhteisille muutamille lomapäiville ei edes yritetä vielä keksiä mitään suunnitelmia. Kuinka täydellinen ajatus olisikaan olla muutama päivä ihan-vain-kotona. Hörppiä aamukahvia auringonpaisteessa terassillamme vaikka puolille päivin ja lukea samalla kirjaa. Oi, oi, kuinka hyvältä se kuulostakaan!

Mutta ennen kuin käännän ajatukseni heinäkuulle, aion nauttia kauniista kesäkuisista päivistä ja siitä fiiliksestä, että kesä on vasta aluillaan. Juhannuksen myötä mieleen hiipii monesti ajatus siitä, että kesä kääntyisi jo loppukesän puolelle, mutta nuo ajatukset aion unohtaa vallan. Keskikesän juhla vasta aloittaa kesän.

Aiotteko viettää juhannuksen maalla vai kaupungissa? Meidän suunnitelmamme ovat tulevan viikonlopun suhteen melko auki ja toisaalta on kivakin ottaa keskikesän juhla vastaan avoimin mielin ja suunnitelmin. Yksi asia on tosin varma, jääkaappi ladataan täyteen grilliherkkuja ja satoi tai paistoi, herkuttelemme joko kaksin tai isommassa porukassa juhannuksen kunniaksi. Autioituneessa kaupungissa käveleskelykin houkuttaisi, mutta en laittaisi lainkaan pahakseni myöskään pientä roadtripiä maalaismaisemiin. Katsotaan, katsotaan. Pitkän viikonlopun aikana onneksi ehtii paljonkin.

Mutta yksi asia on juhannuksen osalta varma. Aion käyttää mahdollisimman paljon tätä hurjan kaunista kukkahametta, jonkin ostin itselleni ruokaostosten lomassa Prismasta. Eikö olekin nätti? <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.