YSITIEN ALPAKAT – POIKKEA TÄNNE KESÄRETKELLÄSI!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Oletko kenties kesällä suuntaamassa kohti Jyväskylää tai kaipaat muuten vaan mainiota pysähdyspaikkaa roadtripisi varrelle? Minulla on sinulle hurjan suloinen paikkavinkki!

Kun ajelimme jokunen viikko sitten kotiin mökkireissulta, matkamme varrelle osui Jyväskylän kohdalla ihastuttava maisema. Maisema, josta bongasin alpakoita! Kuten jokunen varmasti muistaakin, alpakoita on blogini puolella näkynyt ennenkin, mutta Haanpään Kesäkahvilassa en ollut koskaan aikaisemmin piipahtanut. Niinpä päätimmekin pysähtyä tähän hurmaavaan miljööseen tutustumaan uuteen paikkaan. Ja se jos mikä oli loistava päätös! Kahvilan hurjan herkulliset tuoksut leijailivat parkkipaikalle asti ja heti ensimmäisenä vierailijoita oli tervehtimässä suloinen joukko alpakoita. Ai sylkevätkö alpakat? Se selviää lukemalla tämä postaus loppuun.

Alpakat ovat sympaattisia otuksia ja Haanpään Kesäkahvilasta niitä löytyykin lukuisia. Pihapiirissä on myös muita eläimiä, joten ihasteltavaa löytyy paljon ja vanhaan navettaan rakennettu kesäkahvila itsessäänkin on sekin näkemisen arvoinen paikka. Tässä miljöössä kupponen kahvia herkkujen kera maistuu äärimmäisen hyvältä! Myymälästä löytyy lukuisia alpakka-aiheisia aarteita ja kuten varmaan jo aavistelitkin, itse kiikutin kassalle heti alpakkapiparimuotin ja alpakka-avaimenperän. Täytyyhän sitä kesäretkeltä muisto hankkia! Alpakanvillaiset aarteet olisivat myös taatusti lämmittäneet talvipakkasissa.

Mikäli siis suuntaat tänä kesänä auton nokan kohti Ysitietä, tiedät minne poiketa kahville.

Haanpään Kesäkahvila
Painaantie 60
41800 Jyväskylä

Katsokaa nyt niitä, niin hurmaavia pörröpäitä! Mutta älä vaan suututa niitä.. ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.