MUISTILISTA KESÄLLE 2022

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Mekko: Uhana Design, Carefree Dress
Farkut: H&M
Tennarit: NLY Shoes


Kesäkuu on kiitänyt jo puoleen väliin, mutta vasta viime viikonloppuna tuntui ihan oikeasti siltä, että kesä on täällä. Vihdoin. Lyhyestä kesästä kun ei haluaisi hukata päivääkään. Siksi raapustelinkin itselleni pienen muistilistan kesää varten. En halua kutsua tätä to do-listaksi, mutta toivon, että kesän päätyttyä olen muistanut toteuttaa listaltani edes puolet asioista. Ehkä joku muukin nappaa listaltani kesäunelmia talteen..

K E S Ä L L Ä  2 0 2 2 :

// 1 Lepää.

// 2 Pyörä ei huolla itse itseään. Tänä kesänä haluan jopoilla edes rannalle asti, siispä renkaat kannattaa täyttää ilmalla nyt, eikä sitten kun rantakassi on jo pakattuna eikä sitä pyöräpumppua löydäkään mistään.

// 3 Pitkän talven ja viileän kevään jälkeen kannattaa tehdä kunnon inventaario vaatekaappiin. Monesti ne ihanimmat kesämekot ja -vaatteet jäävät unohduksiin talvivaatteiden taakse ja löydät ne vasta siinä vaiheessa, kun syystuulet alkavat taas puhallella.

// 4 Muista aurinkosuojavoiteet! Ei riitä, että aurinkovoide kulkee aina reissukassissa mukana – sitä pitää muistaa käyttää! Esimerkiksi nämä tuotteet kuuluvat edelleen aurinkotuotesuosikkeihini.

// 5 Pelasta pörriäisiä! Tämä ei tarkoita sitä, että pihaan kaivattaisiin yhtään lisää kukkia kasteltavaksi. Tärkeää on pitää nuo nykyiset istutukset hengissä ja toisinaan antaa nurmikolle ilmestyneiden voikukkien kukkia rauhassa. Pörriäiset ovat erittäin tervetulleita pihallemme.

// 6 Pidä aina uikkari mukana, etenkin roadtripeillä! Koskaan ei tiedä milloin vastaan tulee ihana uimapaikka, jossa haluaa pulahtaa.

// 7 Älä unohda hyttysten olemassaoloa ja varaudu mökkireissuihin jo etukäteen. Allergialääkkeet kannattaa hankkia ennakoiden, ei vasta sitten, kun ötökkä on tehnyt tuttavuutta kanssasi.

// 8 Vietä omannäköinen juhannus. Puno kukkaseppele kutreillesi ja tanssi kesäillassa hulmuavahelmaisessa kukkamekossa tai köllöttele sohvanpohjalla Netflix-maratonin parissa omissa kotinurkissa. Sekä maaseutu- että kaupunkijuhannuksissa on puolensa!

// 9 Muista, että joka jätskikiskalta ei saa pehmistä. Kannattaakin jo heti kesän alussa tehdä jätskikiskakierros ja painaa muistiin, miltä kioskilta saa kesän herkullisimman vaniljapehmiksen.

// 10 Nautiskele! Nauti siitä hetkestä, kun kesäsade rummuttaa ikkunapelleihin, siitä hetkestä, kun pulahdat viileään järviveteen, kesäkeitosta, jonka valmistit torilta ostamistasi aineksista ja siitä fiiliksestä, kun soutelet kesäyössä käen kukkuessa puunlatvassa.

// 11 Älä täytä jokaista lomapäivää erilaisilla ohjelmanumeroilla jo etukäteen. Tekemistä toki kaipaa lomalle, mutta monesti huomaa loman jälkeen, että rauhallisia kotipäiviä ja lepohetkiä olisi kaivannut kalenteriin enemmän.

// 12 Kirjoita kesäpäiväkirjaa! Tämän vinkin tarjoan ensisijaisesti teille; itselleni tärkeät hetket tallentuvat blogiin ja instaan päiväkirjamaisesti. Vuosien varrella onkin ollut ihana palata blogin kautta kesämuistoihin. Kesäretkillä kulkevaan muistivihkoseen voi fiilisten lisäksi säilöä ne kauneimmat neliapilat, reissussa rähjääntyneet festarirannekkeet ja kesäunelmat.

// 13 Kokoa soittolistaa Spotifyihin sitä mukaa, kun kesäsi varrelta matkaan tarttuu unohtumattomia biisihetkiä. Tuo lista vie sinut takaisin kesään marraskuun mörköpimeissä.

// 14 Muista juoda vettä! Tämä unohtuu kuumina kesäpäivinä itseltänikin ja monesti aurinkopäivien jälkeen mietiskelen, miksi päätä särkee ja olo on hutera. Coolin juomapullon hankkiminen ja mukana kantaminen on siis erittäin suositeltavaa.

// 15 Pötköttele pihakeinussa aina, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Älä odota edes lomaan asti, vaan ota pihapäikkärit vaikka arkisena keskiviikkoiltana auringon lämmittäessä varpaita ja pihapuun kirjosieppojen sirkuttaessa vieressä.

Hei pidetäänhän hyvä kesä, jookos?


Posted in muoti and tagged by NOORA.