ARKEA, 23/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä kesäisen värikäs kuva on napattu roadtripimme varrelta, kesäkuun 19. päivänä, sunnuntaina iltapäivän aikaan.Vietimme ihanan kesäviikonlopun ystäviemme kanssa mökkeillen ja kotiin päin ajellessamme bongasimme tämän ihastuttavan kesäauton matkamme varrelta Jyväskylän Korpilahdella. Auto ohjasi asiakkaat Kauppapuutarha Honkasen luokse.Kuten olen satoja kertoja blogissanikin kertonut, rakastan kesäisiä roadtripejä yli kaiken. On virkistävää katsella maisemia, joita ei ennen ole nähnyt, surffailla radiokanavia läpi hyvän kesäbiisin toivossa ja pysähtyä hankkimaan evästä matkan varrelta. Tai sitten ihan vaan pysähtyä kuvailemaan punaista kuplaa, joka kiinnittää huomion jo kaukaa. Idyllisintähän roadtrip-matkailu on juurikin kesälomien aikaan, kun ei ole kiire minnekään ja pysähdyksiä voi matkalle kertyä useita vain tienvarsikylttejä bongailemalla. Kesäloma alkaa nyt olla jo niin lähellä, että roadtrip-reissujen suunnittelun voi pikkuhiljaa aloittaa – minne nokka kannattaa suunnata tänä vuonna kesäretkelle?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.