”NOORA NÄPPILÄN SISKO”, ”ISO KIHLASORMUS” JA MUITA HAKUSANOJA, JOILLA LÖYSITTE BLOGIINI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


| MYSSY | MYSSYFARMI /*saatu  | TAKKI | JOUTSEN
| FARKUT | MONKI  | TENNARIT | NLY SHOES


Tiesittekö, että me bloggaajat pystymme seuraamaan analytiikastamme, millaisilla hakusanoilla blogeihimme on päädytty? Vuosi 2019 oli hakusanoiltaan äärimmäisen värikäs ja selatessani hakusanojen listausta päätin nostaa esiin niistä suosituimpia. Menneenä vuonna Googlesta metsästettiin tietoa niin Noora Näppilän siskosta, neulepannan ohjeesta kuin liian suurista kihlasormuksistakin.

| mitä kihlajaisissa tehdään | Juuri sitä, mitä kihlapari haluaa. Meidän kihlajaisemme järjestettiin parin tunnin varoitusajalla, 15. kesäkuuta 2015. Tuona päivänä menimme kihloihin, ilmoitimme asiasta perheillemme ja vielä samaiseksi illaksi järjestettiin kakkukahvit kotonamme. Täydellistä, meidän tyylistämme. Hän, joka on blogiini tuolla sanaparilla päätynyt, on todennäköisesti löytänyt tiensä tähän postaukseen.

| muumimuki japani tilaus | Tämä muumimuki nostatti verenpainetta, kun muumimukikeräilijän elämä järkkyi. Muumimuki, jota myytäisiin vain Japanissa – apua! Minulla kävi lopulta järjetön tuuri ja löysin mukin kokoelmaani kohtalaisella hinnalla kirppikseltä.

| äitiyshaalarit  | No nämä farkkuhaalarit.

| panta neuleohje | Oi niitä aikoja, kun neuloin teille satoja (ja satoja?) neulepantoja arvottaviksi. Moni on aikoinaan kuulemani mukaan alkanut seurata blogiani nimenomaan neulepanta-arvontojen myötä ja edelleen, tätä ohjetta luetaan hurjasti.

| mitä viedä vauvakutsuille | Alan olla melkoinen vauvakutsukonkari! Viime vuonna pääsin järjestämään kummityttöni äidille vauvakutsuja meidän luonamme, mutta vinkkejä vauvakutsulahjoiksi löydät myös täältä.

| mittarimato yrtit | Pakko myöntää, että hetki meni ennen kuin pääsin kärryille, mihin postaukseen tällä hakuparilla viitattiin. Mutta hei! Minähän tosiaan olen tehnyt postauksen mittarimadoista ja yrteistä.

| corious nooro | Tiedän. Curiouser & Curiouser on blogin nimenä aiheuttanut itsellenikin paljon harmaita hiuksia, ja juuri siksi blogin vanha nimi on pikkuhiljaa jättäytynyt taka-alalle ja blogini kulkee tällä hetkellä omalla nimelläni. Samalla instanimeni curiousnoora on jäänyt historiaan.

| curiouser and curiouser sisko / Noora näppilän pikkusisko roosa | Pikkusiskoni Roosa on herättänyt keskuudessanne kiinnostusta, enkä ihmettele sitä ollenkaan, hän on ihana! Minusta on ollut ihanaa pitää myös Roosaa osana blogiani ja hänestä on tullut teillekin tuttu – ja voi kuinka onnellinen olen ollutkaan, että olen viime aikoina päässyt esittelemään teille myös pienen siskontyttöni!

| noora näppilä mies | Hih, Noora Näppilän mieskin on herättänyt Googlessa kiinnostusta. Mattini on tärkeä osa blogiani, enkä osaisi kuvitella blogiani ilman häntä. Koska blogini kertoo elämästäni, tuntuisi hassulta jos @herrakarjula ei olisi osa sitä.

| luna lovegood aavepokat suomi | Tämäkin hakusana liittyy kovasti ulkonäöltään Luna Lovegoodia muistuttavaan pikkusiskooni. Muistatteko, kun Roosa pukeutui Harry Potterista tutuksi hahmoksi?

| kihlasormus liian iso | Kihlasormukseni katosi jäljettömiin kaksi vuotta sitten. Voi sitä itkun määrää! Sormus oli kesähelteillä miltei liian pieni, mutta talvipakkasilla tilanne oli toinen. Eli jos kihlasormuksesi on liian iso — PIENENNYTÄ SE HETI!

| eppu kinder muna | Hhmm.. Aiheista molemmat ovat lähellä sydäntäni, mutta nyt en löydä yhteyttä asioiden välille. Hei tyypit, koirat eivät saa syödä suklaata!

Jännityksellä jään odottamaan mitä hakusanoja vuosi 2020 tuo tullessaan..


Posted in muoti and tagged by NOORA.