”MISSÄ SUN KIHLASORMUS ON?!”

P1215625 P1215616 P1215620

Voi kunpa osaisinkin vastata Anonyymin jättämään kysymykseen.

Kihlasormukseni on nimittäin kadonnut.

Pari viikkoa sitten havahduin yhtäkkiä siihen, että rakas sormukseni ei ollutkaan paikoillaan vasemmassa nimettömässä. Huomaan yleensä heti, jos sormus unohtuu esimerkiksi lavuaarin reunalle, ja tämän vuoksi olenkin melko varma siitä missä ja milloin sormukseni on kadonnut. Olen etsinyt sormusta tuntikausia, olen käynyt läpi hanskat, taskut, laukut ja tuolloin jopa roskakorit, mutta kihlasormus on ollut teillä tietämättömillä nyt jo monen monta päivää. Lakanoiden sisuksia myöten kaikki paikat on tarkastettu. Olo on ihan outo. Vaikka tiedänkin sormuksen olevan kadoksissa, havahdun monta kertaa päivässä siihen, että jotakin puuttuu.

Tarkoituksenani ei ollut asiaa tuoda ilmi millään tavoin blogin puolella, vaan jatkaa sinnikkäästi etsintöjä (..sen verran harmittaa, että en haluaisi edes puhua asiasta! :D), mutta olette niin tarkkasilmäisiä, että turhat spekulaatiot erosta kuitattakoon nyt tällä postauksella.

Olen ihminen, joka ei ikinä hukkaa mitään. Tarkastan jopa avainteni paikan pari kertaa ennen nukkumaanmenoa, jotta tiedän tarkasti missä ne ovat. Miksi, oi miksi asia, jonka ensimmäisenä elämässäni hukkaan osui sitten olemaan näin tärkeä.

Kadonneen kihlasormuksen metsästys jatkukoon.


Posted in and tagged by NOORA.