MITÄ ÄIDILLE PAKETTIIN?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tulevana sunnuntaina on jälleen oiva tilaisuus muistaa läheisiä, halailla äitejä ja kuorruttaa muoreja kukkalähetyksin. Olen kirjoittanut lukuisia lahjavinkkipostauksia (muistatteko esimerkiksi tämän 101 joululahjavinkkiä poikaystävälle-postauksen, sitä tehdessä tuli ihan hiki!) ja sainkin toiveen Instagramin puolella, että jakaisin muutamia äitienpäivälahjavinkkejä lukijoille inspiraatioksi. Sehän sopii – rakastan keksiä lahjoja läheisille ja poiminkin postaukseen nyt muutaman erilaisen vinkin eri hintakategorioista!

D E S I G N  L E T T E R S – M U K I T

Olen hankkinut vuoden sisällä jo useampiakin Design Lettersin mukeja ystävilleni lahjaksi – nämä söpöt mukit ovat hurmaavia ja mielestäni juuri sopivan kokoisia kahvikuppeja! Kauniisti sävytettyihin mukeihin on valittu yksittäisiä sanoja ja löytyypä joukosta myös yksi, jossa lukee ”MOM”. Voisin kuvitella nämä myös erinomaiseksi lahjaideaksi valmistuvien paketteihin. Sarja on tyylikäs väriläiskä keittiössä ja lahjaidea on aina valmiina, kun alat kerryttää kokoelmaa lahjansaajalle. Mukeja myy esimerkiksi Stockmann.

U U T U U S K I R J A (Kuolema Kulosaaressa-teos saatu*)

Kenellekään ei varmastikaan tule yllätyksenä, että minä rakastan kirjalahjoja. Joulu ei ole joulu ilman lahjakirjaa ja monesti sellainen löytyy myös synttäripaketistani. Lähipiirin lapsille ostan miltei poikkeuksetta aina juhlapäivinä kirjoja, ja koen sen myös erinomaiseksi äitienpäivälahjaksi. Sain kustantamolta ennakkokappaleen uudesta, hyvänmielen dekkarisarjasta, ja tykästyin tähän kirjaan välittömästi. Sotienjälkeiseen Helsinkiin sijoittuva Kuolema Kulosaaressa vie mukanaan kuten salapoliisiopuksen kuuluukin ja päähenkilö Lili Loimola ajautuu pian mukaan seurapiirien salaisuuksien vyyhtiin. Ps. Yksi hurmaavimmista kansikuvituksista pitkiin aikoihin!

T U L I A I S I A  I L V E S – K A U P A S T A

Ilves nappasi mitalin piiiiitkän tauon jälkeen, ja tuo upea saavutus tulee näkymään taatusti myös äitienpäiväpaketeissa. Mikäli sinun(kin) äitisi on ilveskissanainen, suosittelen ottamaan suunnaksi Ilves-kaupan. Myynnissä on lukuisia erilaisia aarteita äideille, kuten nämä hurmaavan vaaleanpunaiset Sidosteen neulomat kissasukat.

K A U N I I T A  U N I A

Lahjaksi kauniita unia äidille? The Body Shopin Sleep- sarja hehkuu pehmeää laventelia ja purkkeihin onkin koottu tuotteita raaka-aineista, joilla on mieltä tyynnyttäviä ominaisuuksia. Sleep-tuotteet siis rauhoittavat kehoa ja mieltä ennen nukkumaanmenoa. Tuotteet ovat vegaanisia ja ne sisältävät 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä sekä vähintään 90% luonnon raaka-aineita. Suosikkini tuotteista on Sleep Calming Pillow Mist. Sänkyyn suihkautetaan rauhoittavaa tyynysuihketta ennen unia ja pitkään kestävä kukkaistuoksu auttaa luomaan tyyneyttä nukahtamisen hetkiin. Pulssikohtiin taputeltava eteerinen öljysekoitus auttaa myös rentoutumisessa. Sarjaan kuuluu useita eri tuotteita – kokoa myymälästä ihana setti äidille ja kääri se pakettiin vaikkapa tyynyliinan kera!

M A R I M E K K O  S M A R T B A G

Omassa käsilaukussani kulkee Marimekon Smartbag miltei poikkeuksetta aina mukana. Pieneen tilaan mahtuva smartbag on oiva apu esimerkiksi ruokaostoksia pakatessa. Laukku on iso ja sen sisuksiin mahtuu tarvittaessa paljonkin tavaraa ja mikä parasta, sävyvaihtoehtoja löytyy lukuisia – jokaiseen makuun jotakin! Itselleni on kertynyt näitä arjen apureita jo lukuisia ja ne on näppärä sujauttaa lahjana matkaan myös postitse kirjekuoressa. Ostin kesäksi itselleni tuon mansikkaversion – aika herkku, eikö olekin!

 

Omia vinkkejä äitienpäiväpakettiin saa ehdottomasti jakaa kommenttiboksin puolella. Älkäähän unohtako myöskään elämyslahjoja – edellisestä postauksestani kannattaa napata hurmaava äitienpäivälahjaidea talteen (*linkki ohjaa kaupalliseen yhteistyöhön) ja suunnata äidin kanssa viettämään upeaa iltaa yhdessä!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.