ÄITIENPÄIVÄINEN

IMG_5123 IMG_5106 IMG_5125 IMG_5130 IMG_5131

Äitienpäivä toi mukanaan lempeän lämmön ja ihanan kevätolon, kun VIHDOIN ulkona ihan oikeasti tarkeni paljain nilkoin. Neule farkkutakin alla alkoi olla jo liikaa ja asu vaihtuikin iltapäivän edetessä huomattavasti kevyemmäksi. Kuinkakohan sitä lainkaan osaa taas pukeutua lämpimiä päiviä varten, kun vielä viime viikolla heitin päälleni talvitakin. Siellä olisi kaappi pullollaan ihania kesämekkosia, jotka jo mielellään heräisivät talviunilta..

Vietin äitienpäivää eilen muun muassa muorilassa ja kiikutin mummulle lahjaksi tällä kertaa energisen ”hedelmäkorin”. Ostin erilaisia hedelmiä ja marjoja Arabian Ystävyys-tarjoiluastiaan ja sattumalta myös Roosa oli valinnut lahjaksi mummulle Arabiaa, kun paketista paljastui esiin Suomi 100-juhlamukisarjaan kuuluva Pastoraali sekä sininen Kastehelmi-lautanen. Jos astiakaapissa olisi hitusenkin enemmän tilaa, tuo juhlamukisarja olisi kokonaisuudessaan miltei pakko hankkia omaankin kaappiin. Erilaiset mukit sopivat kattaukseen niin kauniisti! Mummu ilahtui kovasti lahjoistaan ja äitienpäivän kahvihetki toi hymyn huulille.

IMG_5129


KENGÄT CROCS (*blogin kautta saatu)    LAUKKU GINA TRICOT    FARKUT ZARA   FARKKUTAKKI LEVI’S    NEULE H&M    AURINKOLASIT RAY-BAN


IMG_5133 IMG_5124 IMG_5132 IMG_5134

Kevät tuntuu aina toden teolla alkavan äitienpäivästä, ja meidän arjessamme se tarkoittaa myös sitä, että Matti suuntaa pian jokakeväiselle työreissulleen toiselle paikkakunnalle. Pian arki siis poikkeaa taas hieman totutusta, kun ainakin toinen pojistani suuntaa maalle. Toivotaan, että siinä vaiheessa, kun Matti palaa kotiin, on ruoho täälläkin vihreää ja koivujen lehdissä humisee jo edes ajatus suvivirrestä.

Nyt kiidetään kohti uutta viikkoa – hyvää mieltä maanantaihin!

IMG_5119 IMG_5128

Psst! Mikäli kevätkenkäkaappisi kaipaa vielä päivitystä ja vaikkapa nämä kevätauringon kanssa kilpaa sädehtivät Crocsit saivat sydämesi heittämään kärrynpyöriä, kerrottakoon, että koodilla SUMMER25 saat Crocsin verkkokaupasta ja myymälöistä -25 % alennuksen ostoksestasi (koodi voimassa 21.5.2017 asti). Jos näitä Wonder Woman Crocseja olisi vielä koossani jäljellä, näpyttelisin tilauksen välittömästi eteenpäin! ;)


Posted in and tagged , by NOORA.