MITÄ HANKIN ÄIDILLENI JA BESTIKSELLENI LAHJAKSI?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Good things come in small packages, with huge gift tags – right?

Etsin jouluna edeltävänä viikonloppuna äidilleni ja parhaalle kaverilleni vielä jotakin spesiaalia lahjapaketteihin, kun sain neronleimauksen katsellessani Tampereen Stockmannin Instagram-tarinoita. Storyissä vinkattiin, että tavaratalon kosmetiikkaosastolta löytyisi kaiverruspalvelu ja näin ollen ostaessasi YSL:n huulipunan, voisit halutessasi kaiverruttaa sen kylkeen lahjansaajan nimen tai muun tervehdyksen. Bingo! Omalla nimellä varustettu huulipuna olisi täydellistä sisältöä lahjapakettiin. Kaiken kukkuraksi idea olisi täydellinen sekä äitini että ystäväni lahjaa ajatellen, joten ajattelin jakaa tämän vinkin myös kanssanne. Tunnen aika montakin tyyppiä, joille nimikoitu huulipuna olisi timanttisen kovaa sisältöä lahjakääreeseen. Laittakaahan siis vinkki talteen tulevia lahjapähkäilyjä varten!

YSL:n punia löytyi lopulta valtava valikoima Stockmannin kosmetiikkaosastolta, mutta päädyin lopulta valitsemaan kaiverrukset Rouge Pur Couture-puniin, joiden hylsyihin mahtuisi kaivertamaan tekstin erinomaisesti. Mamin punaksi valikoitui tumma pinkki sävyssä 92 Rosewood Supreme ja tekstiksi ”Mami” ja ystäväni sävyksi valitsin kauniin ja hehkuvan joulunpunaisen ja kylkeen kaiverrettiin hänen nimensä. Ihastuin tähän ideaan valtavasti ja mikä parasta, hymyistä päätellen lahjat olivat mieluisia myös heille, joille ne valitsin. Kaiverrus tehtiin puniin heti oston yhteydessä, joten sain huulipunat viiden minuutin odottelun jälkeen heti matkaani ja ystävällinen ammattilainen auttoi minua jopa parhaiden sävyjen valinnassa. Olethan kuitenkin yhteydessä YSL:n pisteeseen ennen ostoksille suuntaamista; käsittääkseni kyseessä on palvelu, joka ei ole jatkuvasti saatavilla.

Joulukuvien katseleminen tuntuu jo nyt niin kaukaiselta menneisyydeltä. Edessä on nimittäin täysi päivä toimistossa ja arkeen palaaminen. Nopea, nopea joulu todella oli, mutta sitäkin ihanampi. Tsemppiä arkeen paluuseen niille, joilla se on tänään edessä ja nyt takaisin peiton alle lepäilemään te kaikki, jotka nautitte tänään ansaitusta vapaasta. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.