ILTA, JOKA NAURATTI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ TAMPERE-TALO & TUULENSUUN PALATSI //

Purskahdin nauruun eilen niin monta kertaa, että spontaani naurutreeni tuntuu poskilihaksissa vielä tänäänkin. Nauraminen tekee niin hyvää; mieli kevenee ja olo rentoutuu, kun unohtaa hetkeksi huolensa ja antaa iloisen naurun kuplia ilmoille. Ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lauantai-illasta kuin viettää se upeassa miljöössä ja hyvässä seurassa kikatellen?

Tuulensuun Palatsi on ollut aina yksi suosikkirakennuksistani Tampereella. Ratikkareitin varrella Hämeenkadulla sijaitsevan Palatsin kutsuva ulkoasu toivottaa kävijän lämpimästi tervetulleeksi ja jo sisäänkäynnillä alat odottaa, mitä upeaa ja ainutlaatuista Palatsilla onkaan sinulle tarjota. Kuten kuvistakin näette, Tuulensuun Palatsi on itsessään upea ilmestys. Vuonna 1929 valmistunut rakennus oli aikanaan Tampereen suurin asuinkerrostalo ja kulta-aikanaan se valittiin jopa Pohjoismaiden kauneimmaksi teatteritilaksi. Palatsi on restauroitu alkuperäistä asua kunnioittaen ja tila henkiikin arvokkuutta, historiaa ja lämmintä tunnelmaa. Nykyaika ja historia kulkevat kauniisti tässä tilassa käsi kädessä.

Tuulensuun Palatsin kevätkausi saa kävijänsä viihtymään ja nauttimaan elämyksistä. Uudet Show & Dinner-konseptit tarjoavat yhdistettynä sekä herkkuhetkiä että nautinnollisia elämyksiä esitysten parissa, ja ohjelmatarjonnasta löytyy lukuisia konsepteja, jotka takaavat uniikin ja spesiaalin elämyksen katsojalleen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi leffabrunssi hyvien ystävien kesken klassikkoelokuvan parissa? Toukokuun 22. päivänä kiireettömästä brunssista voi nauttia yhden oman suosikkileffani parissa joko klo 11.00 tai klo 13.00 alkavaa elokuvaa katsellen. Samalla, kun Abban tuttu musiikki valtaa screenin Mamma Mia: Here We Go Again!’in muodossa, Tuulensuun leffabrunssi takaa leffanautinnon kylkeen herkkuhetkiä. Vesi nousee kielelle jo pelkästään menua lukemalla!

Mikäli kaipaat sen sijaan vatsanpohjaa kutittelevia naurunpyrskähdyksiä kevääseesi, suosittelen lämpimästi varaamaan liput Stand Up Club Tampereen toukokuiseen esitykseen, jota tähdittävät Mika Eirtovaara, Ursula Herlin, Fathi Ahmed ja MC Tomi Haustola. Me vietimme eilen iltaa muun muassa Ilari Johanssonin nauratettavana, ja illan aikana totesin ääneen miehelleni lukuisia kertoja, kuinka paljon olenkaan kaivannut juuri tämänkaltaisia elämyksiä. Arjen kiireet sai jättää narikkaan, kun istahdin pöydän ääreen nauttimaan. Legendaarisessa art deco-palatsissa tunnelma oli katossa, kun nauru raikui rakenteissa asti.

Stand up-esitykseen ja leffabrunssillekin ehtii siis vielä, mutta suosittelen lämpimästi tutustumaan tarkemmin myös muihin upeisiin tapahtumiin (tsekkaa ohjelma täältä!), joita Tuulensuun Palatsi tänä keväänä iloksemme tarjoaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Tuulensuun Palatsin Kiakkoilta MM-kisahuuman kera? Hyvältä – niin minustakin! Pekka Saravon isännöimiä kiakkoiltoja tähdittävät jääkiekon legendat ja MM-kiakkoa vahdataan tietysti isolta screeniltä buffetruokailun ohessa. Meille tämä kuulostaisi täydelliseltä treffi-illalta!

Ja täydelliseksi treffi-illaksi kutsun myös eilistä. Kiitos Tuulensuun Palatsi, hengähdyshetki arjesta teki hyvää. Palatsista asteli ulos virkistynyt ja iloinen Noora, kuten allaolevasta kuvasta näette.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.