TAKATALVITORSTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pusero: Marimekko
Trikoot: Aim’n
Sukat: Uhana Design


Voi talvi, minkäs teit! Saavuit paikalle komean comebackin tehden, myrskytuulien ja lumipyryjen myötä. Takatalvi osaa olla melko vitsikäskin. Sunnuntaina ahkeroin nimittäin pihassamme. Kannoin terassikalusteet paikoilleen, harjasin terassin putipuhtaaksi ja istutinpa vielä ruukkuihin auringonkeltaisia narsissejakin. Lumipyry alkoi samaisena iltana, ja nyt terassikalusteiden päällä on noin 50 cm lumivaippaa. Heh, heh. Heh. Osasinpa onneksi olla yhtä nokkela kuin takatalvi ja nostin sentään yöksi narsissini varastoon turvaan. Siellä ne nyt elelevät tyytyväisenä suksien ja muiden talvivarusteiden seassa ja näkevät aurinkoa seuraavan kerran sitten, kun talvi on valmis luovuttamaan estradin lämpimille kevätpäiville.

Niinpä hankinkin siis vielä kerran linnuille ruokinta-automaattiin sapuskaa ja kaivoin nastakenkäni uudelleen esiin. Kaiken kukkuraksi lensin takatalven liukastamilla teilläkin kerran kamerakalustoni kera selälleni niin, että ihan säikähdin. Kaikki hyvin, talven ensimmäisessä liukastumissa säästyivät sekä kroppa että mukanani kulkeneet kamerat. Sanomattakin lienee selvää, että tuolloin olin liikenteessä kevättennareillani. Nekin joutavat siis vielä hetkeksi kenkäkaappiin piiloon.

Mutta mikäs tässä kevättä odotellessa. Nautin edelleen jatkuvasta talviuintikaudesta ja tuntuu suorastaan hurjalta, että parin kuukauden päästä pulahdellaan jo kesävesiin. Huhtikuun kalenteri on täynnä mukavaa ohjelmaa, ja toivon sydämeni pohjasta, että luvassa on rentouttavan lempeä pääsiäisloma ilman suurempia ohjelmanumeroita. Treffit on sovittu rakkaan ystävän kanssa ja töitäkin aion tehdä hieman kuvauksien muodossa, mutta neljän päivän pääsiäinen tarjoaa taatusti myös hetkiä leffamaratoneille ja herkkuhetkille. Eikä kulu kuin silmänräpäys ja on aika lennätellä taas jo vappupalloa!

Siispä aionkin nyt nauttia vielä alkuvuoden viimeisistä (?) lumisista kävelylenkkimaisemista ja sujahtaa toppahaalarin sisuksiin kevätretkille suunnatessani. Täydellistä takatalvitorstaita kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.