52/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Vuosi startattiin vauhdikkaasti luistellen käyntiin sunnuntaina, 2.1.2022 iltapäivällä.

MISSÄ? Kasasin varusteita kasaan kotipihassamme, sitä ennen olin tosin käynyt ostamassa Tokmannilta kypärän luistelua varten. Pelkään luistellessa aina niin kovin kaatumista, että ilman kypärää en jäälle uskalla tai edes halua lähteä.

MITÄ? Joulupaketistani paljastui esiin jotakin todella toivottua, kun Matilta saamassani boksissa oli maailman upeimmat kaunoluistimet. En ole aiemmin nähnyt noin hienoja luistimia missään, ja olin tästä lahjasta aivan ihastuksissa! En ole hetkeen omistanut omia luistimia, joten lahja tuli todella tarpeeseen ja halusin tietysti heti päästä niitä myös testaamaan. Lähistöltämme löytyi pienen pieni kenttä, jonka kävin luistelemassa muutaman kerran ympäri, enkä muistanutkaan kuinka haparoivaa meno aina ensimmäisellä luistelukerralla onkaan. Puoli tuntia luistelua tuntui jo jaloissa! Luistelu on minulle kovin mieluinen liikuntamuoto ja toivonkin talvikelien jatkuvan sen verran pitkään, että pääsen testailemaan uutukaisiani vielä useampaan kertaan.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.