51/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Pakkailin viimeisiä joululahjoja ihanan aurinkoisena pakkaspäivänä keittössämme, 20. joulukuuta iltapäivän puolella.

MISSÄ? Noora-tontun pakkauspaja oli käynnissä kotosalla.

MITÄ? Hankimme tänä vuonna Matin kanssa läheisillemme suurin piirtein yhdet lahjat (tätä ”sääntöä” oli erittäin vaikea noudattaa lähipiirin rakkaiden pikkuisten lahjoja mietittäessä..) ja halusin tietysti panostaa kovasti myös pakkausten ulkonäköön. Olin syksyn aikana laittanut erilaisia pahvibokseja, silkkipapereita ja muita pakkaustarvikkeita talteen ja nyt joulun alla otin kierrätysaarteeni käyttöön. Paketeista tuli kauniita ja persoonallisia ja jo pelkästään päällystämällä tavallisen pahvilaatikon kauniilla paperilla, lopputulos on oikeinkin herttainen! Kuvassa näkyvä lahja oli yksi suosikeistani, hankimme rakkaalle sukulaisperheelle laventelinsävyisen (!) Polaroid-kameran, filmiä ja albumin – tällä setillä oli helppo taltioida joulumuistot kuviksi!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.