BABYSHOWEREILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

*Postauksen kosmetiikkatuotteet saatu/ WHY NOT PR Oy.

Babyshowerit! Vauvasuihkut! Juhlat, jotka olen aina salaisissa unelmissani halunnut päästä järjestämään. Nyt tilaisuus osui kohdalle, kun rakas ystäväni odottaa kaksostyttöjä ja meidän jo valmiiksi vaaleanpunaisella sisustettu kotimme soveltui hyvin juhlienviettopaikaksi. Olemme asuneet uudessa kodissa vasta reilun kuukauden, mutta jo siinä ajassa tämän katon alta on kerääntynyt talteen iso kopallinen muistoja. Viikonloppuna tuohon koppaan heitettiin lisää rakkautta ja iloa, kun juhlimme upealla naisporukalla Karoliinan babyshowereita meidän olohuoneessamme.

Karoliina kirjoitti juhlista jo ihanan postauksen, mutta minä halusin jakaa kanssanne vielä muutaman koristeluvinkin, jos joku muukin pääsee joskus vastaavia juhlia järjestämään. Kuten jo synttäripostauksessani kerroinkin, minulla on tapana kierrättää koristeita ja säilöä niitä aina mahdollisuuksien mukaan. Näissäkin juhlissa koristeina nähtiin paljon sellaisia juttuja, joita olette jo saattaneet bongailla blogini aiemmistakin juhlapostauksista. Kaksosille ostamiani vaatesettejä en malttanut piilottaa lahjapakettiin, vaan päätin sen sijaan hyödyntää niitäkin koristeluissa. ”Pyykkinaruidea” on Pinterestistä lainattu ja mielestäni varsin herttainen ja osuva juuri näitä kemuja ajatellen. Hicca kannattaa muuten lastenvaatemerkkinä painaa mieleen jos mietit vauvalle lahjaa; Weecosista ostamani tuotteet vaikuttivat aivan ihanilta ja käytännöllisiltä! Hyödynsin koristeluissa paljon myös kukkia ja yhdistin kimppuihin tikkuihin kiinnitettyjä ilmapalloja. Nuo ilmapallotikutkin ovat muuten asia, joka säilyy juhlista toisiin. Ilmapallot ja viirit olivat niin suloisia, että olisin mielelläni jättänyt koristeet juhlien jälkeenkin paikoilleen. Matti vaan oli asiasta hitusen eri mieltä.

WHY NOT Pr Oy sen sijaan hemmotteli odottavaa äitiä ihanalla tuotepaketilla, jonka tuotteita testailtiin ahkerasti babyshower-seurueen kesken. Karoliinan sisko teki hänelle tuotteita apunaan käyttäen ihanan pedikyyrin ja Boho Green Make-up’n lakoista riitti suosikkisävyjä myös jokaisen kynsille. The Body Shopin Peppermint-tuotesarja on oma lempparisarjani jalkoja varten ja kesän aikana kulutinkin peräti kaksi tuotesarjan viilentävää jalkaspraytä loppuun – huiman hyvä tuote, joka samalla myös kosteuttaa! Piparmintun ystäviä tämä setti ihastuttaa varmasti.

Iltapäivä vierähti Fazerin brunssin jälkeen nopeasti meillä vauva-Aliasta pelaillen ja kynsiä lakkaillen tulevan isosiskon täytellessä vieraskirjaa; jaan teille muuten vielä myöhemmin DIY-postauksen, jossa kerron kuinka juhlien vieraskirja valmistuu tee se itse-meiningillä näppärästi! Onnellinen mama lähti kotiin hymy huulilla lahjakassien (ja käsittämättömän upean vaippakakun!) kanssa, joten sanoisin juhlien onnistuneen paremmin kuin hyvin. Nyt jään innolla odottamaan pienten sydänkäpyjen saapumista maailmaan! <3


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.