PERJANTAI, JOKA TUNTUU MAANANTAILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

 


Farkut: Monki
Neule: Knowledge Cotton Apparel //*saatu
Korvakorut: Crazy Granny Designs //*saatu


Oikein hyvää huomenta.

Joko viimeisetkin kuusenneulaset on kerätty lattialistojen alta ja joulupallot raivattu varastoon odottamaan seuraavaa joulua? Itsellänihän on tapana kerätä joulukoristeet pois jo tapaninpäivänä ja siivota koti uudenvuodenaaton tienoilla ”kevätkuntoon”, mutta huomaan ajatusmaailmani siirtyvän uuden vuoden puolelle vasta loppiaisen jälkeen. Arki alkaa tuolloin todella palata takaisin kuvioihin. Sähköpostia alkaa kilahdella normaaliin tapaan mailiin ja kalenterinsivut alkavat täyttyä töistä. Ihanaa, todella ihanaa. Nautin arkeen palaamisesta, vaikka varsinaista lomaa ei tänä vuonna vuodenvaihteeseen mahtunutkaan. Rutiinit ja arkirytmit sopivat luonteelleni paremmin. Tästäkin huolimatta, lupasin itselleni, että tänä vuonna kalenteriin pitää kirjata ainakin kaksi parin viikon lomapätkää ja joka viikko on pidettävä yksi vapaapäivä. Eikö kuulostakin ihan hyvältä idealta?

Vuoden ensimmäisistä asukuvista tuli kovin mieluisat, sillä juuri tässä asussa olen miltei vuoden ensimmäiset päivät asunutkin. Farkkujen ja vaalean neuleen yhdistelmä on täydellinen look niin toimistolle kuin kotonakin hengailemista varten, ja kun asun koristaa vielä suurilla korviksilla, lopputuloksesta tulee kovin nooramainen. Tiikerimukista tee maistuu erinomaiselta ja saatoinpa tehdä pienen alehankinnankin Marimekon verkkokaupasta, kun huomasin suosikkikuosistani tehdyn tuotteen olevan hyvässä alennuksessa. Äitini teki tuosta samaisesta kankaasta minulle joululahjaksi essun ja patalappuja, ja tiikereitä alkaakin pikkuhiljaa löytyä asunnostamme kokonainen lauma. Sama teema näyttää loikanneen myös korviksiini!

Nyt on aika ottaa suunnaksi toimisto ja taklata perjantai, joka tuntuu aivan maanantailta. Viikonloppu on aivan nurkan takana – tsemppiä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.