JOULUKYNNET 2021

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// Palvelusta saatu alennusta.

Kuten jokunen saattaa jo tietääkin, minulla on eräs jouluperinne. Sellainen juttu, joka omalla tavallaan virittää katseen jo kohti joulua ja tuo ainakin hitusen säihkettä joulukuuhun. Lauantaiaamuna istahdin jälleen Beautiful You’n penkkiin, aivan kuten olen tehnyt kuukausittain tänä syksynä, mutta tällä kertaa visiitti oli kovin spesiaali. Oli aika loihtia kynsilleni upean jouluinen kestolakkaus. Kyllä, tämä on se tärkeä jouluperinteeni.

Vuoden 2021 joulukynnet ideoimme yhdessä Johannan kanssa, mutta paljon tuttuakin niissä on edellisvuosilta. Tuo kestosuosikkini, glitterinen vihreä, on yksi kauneimmista sävyistä, joita olen ikinä nähnyt ja superupea viininpunainen sopii sille kauniisti kaveriksi. Tänä vuonna päätimme unohtaa kokonaan suosikkini glitterkullan, ja laittaa vaihtelun vuoksi peukaloihin säihkyvää hopeaa. Nimettömäni ovat kuitenkin koko lakkauksen suosikkijuttuni. Johanna taiteili valkoisen pohjalakan päälle nimittäin isoja hopeisia glitterhileitä. Kynsi näyttää aivan pakkasaamun lumisateelta. ”Waaaau!”, sanoi 2-vuotias kummityttöni, kun näki tuon säihkeen.

Mutta nyt haluan kuulla, vievätkö tämän vuoden joulukynnet voiton 2019 ja 2018 kynsistä? Vuoden 2018 kynnet olivat todellinen hitti; Johanna kertoi tehneensä niitä useammat sen jälkeen, kun kynnet vilahtivat blogissani! Ja hei, vielä näyttäisi aikoja löytyvän ennen joulua nopeimmille Beautiful You’sta –lämmin suositus tälle luottokauneushoitolalleni, käyhän nappaamassa myös lahjakortit pukinkonttiin!

 


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.