NORPPIA & UNELMAHOMMIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Esprit
Pusero: Mainio
Housut: Uhana Design
Heijastin: Crazy Granny Designs //*saatu
Tennarit: NLY Shoes
Korvakorut: Crazy Granny Designs //*saatu


Joulukuu kiitää hurjaa vauhtia eteenpäin ja havahduin juuri siihen tosiasiaan, että aatto on jo kahden viikon kuluttua. Nyt on viimeistään aika nauttia joulufiilistelystä ja julkaista ne viimeisetkin marraskuukuvat kameran muistikortilta blogiin. Näiden kuvien myötä voimmekin palata hetkeksi vielä siihen aikaan, kun järvi ei ollut jäässä ja kuljeskella pystyi takki auki, kun pakkaslukemat eivät olleet vielä kuorruttaneet maisemaa. Itse asiassa näiden kuvien ottamisesta ei ole kuin parisen viikkoa, mutta maisema on todella muuttunut tuossa ajassa. Nykyään käyn uimassa avannossa ja takkikin on vaihtunut Joutsenen untsikkaan!

Joko teillä on joulusuunnitelmat kovassa vauhdissa? Me emme ole lyöneet lukkoon vielä minkäänlaisia suunnitelmia ja tavoistani kovasti poiketen, moni lahjakin on vielä hankkimatta. Viimeiset pari vuotta ovat opettaneet sen, että suunnitelmat saattavat muuttua nopeastikin ja siksi joulua kohti on menty päivä kerrallaan. Yritän parhaani mukaan nautiskella niistä pienistä jouluhetkistä, joita arjen varrelle on mahtunut ja ottaa joulun vastaan rennosti. Mitäpä muuta sitä toisaalta joululta toivoisi, kun avantouintia aattona, jouluherkkuja sopivissa määrin, rakkaita ihmisiä ympärille ja edes hetken rauhoittumista omassa kodissa hyvän kirjan parissa. Joululomaa ei ole päivääkään luvassa, joten tuohon kolmeen päivään on mahdutettava myös rentoutumista. Pari viikkoa ja elämme jo aattoa!

Huomasitteko jo muuten korvissani roikkuvan hurmaavan norppakaksikon? Olen toiminut syksyn ajan Crazy Granny Designsin brändilähettiläänä ja nämä hurjan suloiset norpat uiskentelivat luokseni jokin aika sitten. Kuten tiedätte, norpilla on paikka sydämessäni (ja toki minuakin ystäväni Norpaksi kutsuvat), joten tämä korvakoruduo oli enemmän kuin tervetullut korulippaaseeni. Mikä ihaninta, jokaisesta norppasarjan myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 euro saimaannorppien suojeluun ja osittain juuri siitä syystä, halusin jakaa tämän ihastuttavan joululahjaidean myös kanssanne. Saatavilla on myös maailman suloisimpia kuuttikorviksia! Mikäli isot korvakorut eivät ole se sinun oma juttusi, norppia löytyy verkkokaupasta myös heijastimina. Heijastin on muuten aivan mahtava joululahjaidea – se kulkeutuu joulukortin mukana näppärästi postissa rakkaalle!

Crazy Granny Designsin brändilähettiläisyys on ollut minulle unelmahommaa. Olen niin innostunut brändin korviksista, että olen hankkinut niitä parit jo ystävilleni joululahjaksikin. Onko teillä tapana hemmotella frendejä korulahjoin?


Posted in muoti and tagged by NOORA.