”TEHTÄISKÖ OIKEIN SELLAISET ÖVERIT JOULUKYNNET?”

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

*Kestolakkaus saatu alennettuun hintaan / Beautiful You.

Jouluttaja-Noora: ”Tehtäskö sellaset oikein överit joulukynnet, jotka kimaltaa ja säihkyy joulun väreissä?”

Ja niin me tehtiin. Johanna kaivoi varastoistaan esiin sähäkimmät glitterit ja ryhtyi hommiin. Olin ideoinut värimaailmaa valmiiksi jo kotona, mutta pakko myöntää, että vähän jo aloin Johannan penkkiin istahtaessani mietiskellä sitä, olisivatko nämä jo jopa liian räväkät joulukuun kynnet. Mutta mitä vielä. Kynnet ovat keränneet kehuja aivan valtavasti ja täytyy sanoa, että tällaisena pimeänä vuodenaikana jos koskaan, kynnet saavat olla juuri niin värikkäät kuin vain rohkeus riittää. Sitä paitsi, kun piilotan punaisilla kynsillä varustetut sormeni, jäljellä jää täydelliset kynnet ilveskissanaiselle. Kultaa ja vihreää, Ilveksen värejä pienellä joulutwistillä siis. Kuvissa näkyvät kynnet on tehty pari viikkoa aiemmin, ja kuten näette ja kuten olen aikaisemminkin todennut, Beautiful You’n kestolakkaus on aivan omaa luokkaansa. Se kestää, kestää ja kestää. Olen sataprosenttisen varma siitä, että näillä kynsillä rokataan reippaasti joulun yli.

EDIT:// TARJOUS EI VOIMASSA  Haluan muistuttaa teitä vielä Beautiful You’n kanssa sopimastamme lukijadiilistä. Blogini lukijat saavat kauneushoitolasta ensimmäisen kestolakkauksensa hintaan 40 euroa (koskee uusia asiakkaita, norm. hinta 55€) ja tarjouksen saa lunastettua kirjoittamalla lisätietoboksiin aikaa varatessaan ”Nooran blogi”. Täydellistä hemmottelua itselle näin joulun alla. Lainaa inspiraatiota omista joulukynsistäni tai päädy tyylikkääseen nudeen.  Sävykartasta löytyy taatusti joka makuun jotakin! Kaikki sävyt saa muuten myös mattapintaisena kynsilleen – tätä efektiä testattiin edellisissä kynsissäni ja tykästyin niihin kovasti!

Pakko kysyä, iskevätkö jouluöverikynteni teihin? ;)


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.