JOULUKYNNET 2019

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

| Kestolakkaus saatu alennettuun hintaan / Kauneushoitola Beautiful You. |

Viime vuonna pyysin Johannaa tekemään minulle huoltokäynnillä övereimmät joulukynnet ikinä ja niistä tulikin lopulta niin upeat, että kuulin jälkikäteen muidenkin inspiroituneen samaisista kynsistä. Beautiful You’ssa oli nimittäin joulun alla tehty övereitä joulukynsiä useampiakin. Paineet tämän vuoden joulukynsille olivat siis kovat. Eilen oli aika suunnata ideoista inspiroituneena Johannan penkkiin ja jännityksellä odotinkin, mitä tänä vuonna saisimme aikaiseksi. Tiesin jo etukäteen, että joulukynsistä tulee tajuttoman hienot tänäkin vuonna, mutta mitään tällaista en osannut odottaa..

Joulumopo lähti lopulta niin pahasti käsistä, että päätimme tehdä jokaisesta viidestä kynnestä erilaisen. Valitsimme yhdessä toisiinsa sopivia sävyjä ja jo pelkästään pikkurillin vihreä sai minut hykertelemään innosta. Tummanvihreän glitterlakan päälle Johanna taituroi vielä kirkkaampaa glittervihreää päälle ja lopputulos oli mieletön. Nimetön lakattiin punaisella ja viimeisteltiin mattaiseksi, keskisormi sen sijaan kuorrutettiin joulunpunaisella glitterillä. Etusormi sai ylleen ruusukultaisen sävyn ja peukaloon laitettiin samaa punaista kuin nimettömään. Peukku on tästä joukosta suosikkini; Johanna taituroi kynnenpintaan nimittäin folioefektejä. Punaisen pinnan päälle paineltiin folioisen hohtavia punaisia yksityiskohtia – tämä tekniikka vei jouluttajan jalat alta! Vaikka kynsissä on PALJON kaikkea, värimaailma käy niin kauniisti yhteen, että mikään kynsistä ei varsinaisesti erotu negatiivisessa mielessä joukosta. Täydellinen kynsijengi, sanoisin!

Mikäli se ei vielä postauksesta välittynyt, niin OLEN NÄISTÄ AIKA FIILIKSISSÄ! Ylitimme överiydessä jopa viime vuoden kynnet ja paineet vain kasvavat ensi vuotta ajatellen. Menikö yli vai onko tässä täydellisimmät joulukynnet ikinä?


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.