VIRTUAALINEN TYTTÖJEN ILTA

DB8AF23E-44DC-4059-A862-9EF994CC15E62E9D0D46-5A29-4578-8F6E-EAAE612F06DC

Tiedättekö mikä on melko haastavaa? Löytää kalenterista sellainen ajankohta, jolloin kellään tyttöporukan jäsenistä ei olisi mitään menoa. Toisin sanoen on lähes mahdoton tehtävä saada sovituksi aikaa ainakaan kovin lyhyellä varoitusajalla tyttöjen illalle, kun porukassa on neljä kiireistä naista, joiden kalenterit on raapusteltu täyteen merkintöjä. Lopulta luovutimme ja muutimme suunnitelmaa. Tarkoituksenamme oli alunperin hengailla tyttöporukan kesken saunaillan merkeissä, mutta lopulta käväisimme pikaisilla jouluglögeillä keskustassa ja loput suunnitellusta ohjelmasta toteutimme kukin omissa kotinurkissamme samalla viestitellen toisillemme- tarkoituksena oli nimittäin testailla Kauneushoitola Beautiful You’sta saamiani naamioita ja virtuaalisen tyttöjeniltamme hauskin osuus olikin lähetellä toisillemme selfieitä naamioiden vaikuttaessa!

Tästä ehtii napata muuten vielä hyvän joululahjavinkinkin talteen, Beautiful You’sta (Sokoksen takana Hallituskadulla) kiikutat kassan kautta joulun lahjapaketteihin kolme naamiota 20 eurolla! Täydellinen lahjaidea hänelle, joka ei ehdi välttämättä istahtaa alas kasvohoitoa varten. Testiryhmämme jäsenet testasivat kukin eri naamiota ja kokosimme yhteen fiiliksiä Etelä-Korealaisten dermatologien kehittelemistä Skin Republicin tuotteista. Heti iso plussa muuten siitä, että tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat hypo-allergeenisia!

Hyaluronic Acid + Collagen/ Roosa:

”Välitöntä kosteutusta. Tykkäsin kovasti, kun naamion jälkeen ei ainetta tarvinnut huuhdella kasvoilta pois. Säännöllisellä käytöllä kosteuttava vaikutus alkaisi varmasti näkyä ja tuntua pitkäkestoisemmin.”

Bubble Purifying + Charcoal / Elli:

Helppo laittaa ja asetella paikoilleen. Naamiokankaan muoto oli ”sopiva”. Lääkehiilestä valmistettu kuplanaamio alkaa kuplia, kun se saa happea. Alkuun vähän pisteli, mutta ei niin, että olisi sattunut tai tuntunut epämukavalta. Vaahdon määrä lisääntyi, mutta jossain välissä se alkoi hävitä. Lopussa vaahtoa ei ollut juuri ollenkaan. Naamio veks ja naamanhuuhtelu. Kiva puhdas fiilis. Ei mikään kuiva korppu.”

ccnoora

2 Step Hyaluronic Acid + Collagen / Jonna:

”Alussa hierotaan minuutin ajan kasvoille kuoriva aine, joka huuhdellaan pois ja jonka jälkeen laitetaan varsinainen naamio. Naamio tuntuu miellyttävältä, sen aikana voi niin lukee lempisisustuslehteä kuin järjestellä hieman kaappeja ja 20 minuutin jälkeen aineet tuntuvat todella imeytyneen kasvoille. Seuraavana aamuna kasvot oli todella pehmeet ja kuulat ja meikki levitty kun unelma!”

2 Step Brightening Vitamin C + Collagen /Noora:

”Naamio, jota testasin, toimi kaksivaiheisesti. Aluksi kasvot kuorittiin ruskeaa sokeria sisältävällä aineella, joka lopuksi pestiin pois. Naamiokangas tarttui kasvoille äärimmäisen hyvin ja sen paikalleen asettelu oli helppoa. Naamio ei valunut kasvoilta tai tiputtanut ainetta, joten se kasvoilla pystyi hyvin asettumaan hetkeksi telkkarin ääreen. Naamion poistamisen jälkeen huomasin ihon tuntuvan huomattavasti kosteutetummalta, mutta todelliset vaikutukset näkyivät parhaiten seuraavana aamuna, kun aloin meikata. En muista koska viimeksi iho olisi ollut niin sileä ja hehkeän näköinen! Koska naamiota ei pestä pois, veikkaan, että se vaikutti vielä tehokkaasti myös yön aikana.”

Yksi meistä juoksi glögitreffeillemme suoraan salilta, toinen kynsihuollosta, kolmas koiralenkiltä ja neljäs suoraan töistä. Meidän tiimimme suositteleekin näitä kiireisten tyyppien arkeen. Jo pelkästään 20 minuuttia naamio kasvoilla tekee hyvää. Se on arjen pientä luksusta, jota kaipaa eritoten näin jouluhässäkän keskellä. Siispä suosittelen lämpimästi, että astut sisään tunnelmalliseen hoitolaan ja hemmottelet itseäsi 8 euron hankinnalla käydessäsi seuraavan kerran keskustassa. Naamio kasvoille, höyryävä kuppi glögiä käteen ja hyvä kirja viereen.

Siinä resepti erinomaiselle hemmotteluhetkelle.

DF5D769A-3793-43F1-BA48-9E3C2C178D29F84FE883-F666-4266-A9EC-56AA7A183A36

 

*Naamiot saatu testiin/ Beautiful You.


Posted in and tagged , , by NOORA.