MARRASKUUVIIKON KUULUMISET RUUSUTARHASTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Esprit
Huppari: Billebeino
Leggarit: Aim’n Sports
Laukku: Glitter


Hupsistakeikkaa, viikko vierähti jo viikonloppuun! Takana on ihana viikko; olen juossut paikasta toiseen päivästä toiseen, mutta viikkoni oli kuorrutettu niin jouluisen ihanilla jutuilla ja upeilla duuneilla, että en edes huomannut kiirettä. Vierailin viikon aikana peräti kolmessa eri joulukaupassa, kuvasin ystäväni kanssa säihkyviä joulukamppiksia ja ehdinpä välissä käydä nappaamassa itselleni myös influenssarokotteen. Sekin meni tänä vuonna paremmin kuin hyvin; olen kolmena aikaisempana vuonna saanut rokotteesta kovia allergisia ihoreaktioita, mutta tänä vuonna vältyin niiltä kokonaan. Mahtuipa viikkoon myös pulahduksia 3-asteiseen järviveteen ja pitkästä aikaa olen saanut nautiskella myös graafisen suunnittelun duuneista suunnitellessani asiakkaille joulukortteja.

Paljon, PALJON, on siis viikkoon mahtunut, joten ei ihmekään, että arkipäivät sujahtivat ohi huomaamattani. Mahtuisikohan viikonloppuun pari kaakaokupillista ja Netflixin joululeffaa?

Vaikka joulufiilis alkaa pikkuhiljaa saapua myös tänne Tampereen suunnalle, maisema on vielä kovin syksyinen. Kävimme pienellä kävelylenkillä Hatanpään Arboretumissa ja hämmästelimme yhteen ääneen ruusutarhan upeutta. Ruusut ovat jo toki kukintansa loppupuolella, mutta kuinka kauniilta ne vielä näyttivätkään harmaassa marraskuumaisemassa. Harmaata taivasta vasten vaaleanpunaisen ja vanhan roosan sävyiset kukat loistivat haikean herttaisena. Tällä paikalla on muutenkin minuun kovin haikea vaikutus ja huomaan kaipaavani sinne aina tasaisin väliajoin. Vaari vietti viimeisen kesänsä Hatanpään puistosairaalassa ja vaarin luona vieraillessani, suuntasin monesti ajatusteni ja huolieni kera kävelylle ruusujen keskelle. Paikka on minulle todella rakas.

Nyt ruusutarhasta kohti viikonloppua. Marraskuu alkaa olla voiton puolella – aivan kuin horisontissa siintäisi jo joulu?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.