46/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä energinen retkikuva on napattu marraskuisena lauantaina aamupäivän aikaan, kun maisema oli hurmaavan vaaleanpunainen.

MISSÄ? Kuvassa poseeraan Hikivuoren päällä.

MITÄ? Äitini soitti minulle eräänä lauantaiaamuna ja kysyi kaveriksi sauvakävelylenkille. Koska viikonloppuihini kuuluu aina poikkeuksetta muutenkin kävelylenkki, vastasin tietysti myöntävästi – mukavampihan se on polkuja tallata mamin kanssa kuin yksinään! Äitillä olikin todellinen ässä hihassa, kun reittimme johdatti meidät metsäpolkuja pitkin Hikivuoren huipulle. Hikikarpalot valuivat otsalla ja ylämäkinousu hirvitti, mutta vaeltaminen kannatti ja huipulta oli huimat näkymät. Alastulo olikin sitten hieman kinkkisempi juttu. Halusimme mennä alas eri reittiä kuin ylös tullessamme, ja niinhän siinä lopulta kävi, että eteemme osui vain hurjan jyrkkä ja kivinen ”polku”. Niinpä suosiolla laskettelin mäen alas istualtaan ikään kuin liukumäkenä. Hauskaa oli – pieni seikkailu piristi kovasti mieltä!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.