41/ 52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä syksyinen kuva on räpsäisty nopeasti kännykällä ihanan raikkaan syksyisen aamupäivän aikana 9. lokakuuta.

MISSÄ? Olin kuvanottohetkellä matkalla mummulaan.

MITÄ? Viime lauantaina vietin mainiota aamua muorini luona yhdessä siskoni ja kummityttöni kanssa. Olin jo edellisenä iltana hakenut Kauppahallista pullapitkon aamukahvetta varten ja kaupasta mukaan tarttui myös ihastuttavan pinkki kukkakimppu. Nappasin kotoa mukaani myös edeltävän viikon lehtipinkan; meillä on tapana lukea aina isolla porukalla lehdet läpi, minä ensin, sitten monesti äitini ja lopulta kiikutan lehdet vielä mummulaankin – käytännöllistä ja kätevää! Tuntuu niin ihanalta pitkän tauon jälkeen taas käydä muorilassa turvallisemmin mielin.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.