43/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// Kuvassa olevat The Body Shopin tuotteet saatu.

MILLOIN? Tämä kovin syksyinen kuva on otettu 20. lokakuuta, kun Halloween-suunnitelmat olivat vielä tekemättä, mutta ihana hemmotteluhetki viritti jo ajatukset siihen suuntaan.

MISSÄ? Nyt on pakko myöntää, että tämä kuva on osittain lavastettu. Totta on, että tutustuin The Body Shopilta saamiini kausituotteisiin sängyllämme pötkötellen, mutta kuvaa varten raahasin paikalle myös pari kurpitsaa. Ei, ehei, en siis nuku kurpitsojen kanssa. ;)

MITÄ? The Body Shopin kausituotteet jaksavat ihastuttaa minua kerta toisensa jälkeen. Tämän syksyn Vanilla Pumpkin-tuotteet ovat kerrassaan hurmaavia ja omien suosikkieni joukkoon nousivat etenkin 72 tuntia kosteuttava vartalovoi sekä hurmaavan tuoksuinen suihkuvoide. Suihkuvoiteessa tuoksuu pehmeä vanilja sekä ihastuttava toffee, kurpitsaa unohtamatta, ja tuoksupaletti onkin kokonaisuutena aivan ihana. Tykästyin kovasti myös kurpitsaiseen suihkussa käytettävään naamioon. Naamio (*ei mainoslinkki) kuorii kevyesti ihoa ja vaikuttaa juuri sopivasti sen aikaa, kun peset esimerkiksi hiuksiasi. Ihosta tulee pehmeä ja hyvinvointia hehkuva – aivan ihana lahjaidea esimerkiksi kasvopyyhkeen kaveriksi! Mikäli olet suuntaamassa vielä syksyisiin kemuihin, nappaa tästä lahjavinkki talteen. Kurpitsaa ei tarvitse kovertaa Halloween-teemaiseksi, mutta se toimii hauskana boksina tuotteille!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.