40/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä hurmaava koirakaveri vietti syntymäpäiväänsä syyskuun viimeisenä päivänä.

MISSÄ?  Vietimme hurjan hauskaa iltaa vanhempieni luona koko lähipiirin voimin.

MITÄ? Igor, sisareni koirista vanhempi, täytti pyöreitä, ja hei, aina kun aihetta on, pienet juhlat ovat paikallaan! Niinpä suuntasimme Matin kanssa vanhempieni luokse, jonne myös sisareni perhe saapui koirien kera. Igor sai paljon lahjojakin, itse ostin sille tuon harmaan norsun ja taisipa vanha herra saada myös jonkin verran spesiaaliherkkuja illan aikana. Meidän Eppu ei koskaan ehtinyt viettää 10 v.-synttäreitään, mutta muistan hyvin kuinka me Epun kanssa tehtiin yhdessä kakku vanhempieni koiralle Eetulle, kun sen pyöreitä juhlittiin viitisen vuotta sitten. Olo on vähän jopa haikea, kun perheemme koiralauma on pienentynyt niin kovasti. Onneksi Igor velipoikansa Uljaksen kanssa tarjoavat kuitenkin vielä meidän koko porukalle koiramaisia hetkiä.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.