44/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// Ensi-iltaliput saatu.

MILLOIN? Kuva on otettu huikaisevan upean musikaali-illan jälkeen keskiviikkona, 27. lokakuuta, puolikymmenen aikaan illalla.

MISSÄ? Tampereen Työväen Teatterin penkkirivillä nro 8.

MITÄ? Roald Dahlin teos Matilda oli pienenä suursuosikkini. Lainasin sen kirjastosta kerta toisensa jälkeen ja muistan rakastaneeni kirjaa yli kaiken. Siksi odotinkin innolla, kuinka lapsuuteni lempitarina heräisi eloon silmieni edessä Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä. Musikaalia ei ollut kulunut kuin kymmenisen minuuttia, kun tiesin sen ylittävän kaikki odotukseni. Nautin joka sekunnista. Sen lisäksi, että pääosaa esittävä Villa Murtagh oli todellinen timantti, jokainen lavalla esiintyvistä taidokkaista näyttelijöistä (sekä lapsista että aikuisista) hurmasi minut hetkessä. Musiikki ja upeat koreografiat tukivat tarinaa ja yleisö huokaili ja taputti ihastuksesta kerta toisensa jälkeen.Olin musikaalin jälkeen aivan pökerryksissä ihastuksesta. Matilda, olit ja olet ihana!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.