ILTAPULAHDUS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

HALLA X HALLA UIMAPUKU KOKEMUKSIA

// Mossan Juicy Jelly-seerumi saatu pr-näytteenä.

Uusi iltarutiinini on juuri sitä mitä olen elämääni kaivannutkin. Liian usein illat kuluvat sohvanpohjalla kännykkää selaten tai luurilla töitä tehden ja siirtyessäni sänkyyn nukkumaan, olen huomannut olon olevan monesti aivan liian levoton unenpäästä kiinni saadakseni. Olen tehnyt rutiineihini hieman muutoksia ja näistä muutoksista aion pitää kiinni.

Olemme lukuisina iltoina suunnanneet seitsemän jälkeen läheiselle uimarannalle iltapulahdukselle. Kylmä vesi nollaa tehokkaasti ajatukset samalla kuitenkin myös virkistäen. Iltapulahduksilla on ollut erinomaisia vaikutuksia myös jatkuviin hartia- ja selkäjomotuksiini ja huomaan saavani paremmin jopa unta käytyäni illalla uimassa. Ymmärrän miksi talviuintiin on niin helppo koukuttua; kun jäätävän uintireissun jälkeen vetää villasukat jalkaan ja laittaa lämmintä päälle, olo on kertakaikkiaan onnellinen. Kylmään järviveteen meneminen ei ikinä ole mukavaa, mutta tsemppi palkitaan. Siirrän aina tavoitettani kuun lopussa kuukaudella eteenpäin. Syyskuun alussa olin aivan varma, että en enää syyskuun lopussa uskaltaudu järveen, mutta nyt tavoitetta saa siirtää jo lokakuun viimeisille päiville. Jos innostus jatkuu, saattaa tämä talviuimari innostua jopa avantouinnista!

Hankin itselleni hallaxhallan Sale-osastolta uuden uimapuvun. Vaaleanpunainen, alaosaltaan käärmeprinttinen kokouimapuku tsemppaa omalta osaltaan lähtemään uimaan ja kun jalkaan vielä sujauttaa liukastumistakin estävät uintikengät, uima-asu alkaa olla valmis. Tällä viikolla veden lämpötila tippui alle kymmenen asteen, joten pian tarvetta on myös pipolle ja hanskoille. Onko jollakin vinkata, mistä löytäisin hyvät talviuintihanskat?

Uimakassissani kulkee mukana myös uusin ihonhoitotuoteihastukseni. Sain Mossalta testiin hyaluronihapposeerumin, Juicy Jellyn, joka osoittautui täydelliseksi tuotteeksi iltauintieni jälkeen käytettäväksi. Puhtaalle ja kostealle iholle levitettävä seerumi syväkosteuttavaa, tuoksuu ihanalta (puolukoilta ja vadelmilta!) sekä rauhoittaa ihoa. Seerumi imeytyy nopeasti ja heleyttävän vaikutuksen huomaa nopeasti. Seerumia voikin erinomaisesti käyttää myös meikin alla. Geelimäinen koostumus levittyy tasaisesti, eikä tahmaa.

Eli seuraavaksi siis hanskaostoksille. Muita talviuintipulahtelijoita linjoilla?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.