38/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Pysähdyimme Matin kanssa ex tempore-treffeille näihin hurmaaviin maisemiin perjantaina 17. syyskuuta iltapäiväviiden aikaan.

MISSÄ? Vaakon nakilla, tiätty! Grillikioskiperinnettä parhaimmillaan! Tämä legendaarinen grilli on yksi Tampereen tunnetuimmista maamerkeistä. Hämmentävää kyllä, mutta nämä olivat Matin elämän ensimmäiset makkaraperunat tässä miljöössä.

MITÄ? Pispalanharjulla sijaitseva grilli on siis hyvin tunnettu, ja varmasti yhtä tunnettu on myös eräs annos, joka listalta löytyy. Kuuman koiran saa tilattua grilliltä makkaralla tai kahdella nakilla, ja nuo lihaisat herkut kätketään munkkimaisen (kyllä, siis sokerisen!) herkun väliin. Matti testasi tämän kuuluisan annoksen ensimmäisen Vaakon nakki-visiittinsä kunniaksi ja hän piti kovasti tästä makuelämyksestä. Itse sen sijaan väitän Vaakon nakin makkaraperunoiden olevan Tampereen parhaita makkaraperuna-annoksia. Käyhän testaamassa ja tule kertomaan olenko oikeassa!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.