VILLAPAIDOISTA PARHAIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pipo: Sidoste
Merinovillapoolo: Sidoste //*saatu
Flanellipaita: Matin kaapista ;)
Housut: AIM’N
Kengät: Palmroth //*saatu


Näihin asukuviin on tallentunut tämänhetkinen lemppariasuni. Se nyt ei tule kenellekään yllätyksenä, että päässäni on syksystä kevääseen aina Sidosteen merinovillapipo, mutta voi kuinka lämpöisen aarteen sainkaan heiltä ylleni syyspäiviä silmällä pitäen.

Merinovillapaita on todellinen unelma näille keleille! Se on lämpöinen ja tuntuu ihoa vasten to-del-la pehmeältä. En käytä lainkaan kutittelevia neule- tai villapaitoja herkän ihoni vuoksi, mutta tässä paidassa ei sitä ongelmaa ole. Tosin merinovillapaidan alla suositellaan käytettäväksi aluspaitaa; merinopuseroa ei nimittäin kovinkaan usein tarvitse pestä, pelkkä tuuletus riittää, mutta mikäli sujautat sen pesukoneeseen, huolehdithan, että peset sen asianmukaisella villanpesuohjelmalla. Sidosteen valikoimasta paitoja (joita voi siis leutoina syyspäivinä käyttää ihan takkina!) löytyy kahdessa eri värissä, harmaana ja mustana, ja haluankin lämpimästi suositella niitä kaikille, jotka etsivät vaatekaappiinsa laadukasta, ajatonta ja käytännöllistä pooloa. Tällä puserolla voi suunnata toimistolle tai syyskävelylle. Todellinen vaatekaapin peruskivi.

Huomaan intoni ulkoilua kohtaan taas nousseen syksyn myötä. Kesäkuumilla en välitä lenkkeilystä, vaan pulahdan aina mieluummin esimerkiksi uimaan. Syksyn tullen jo pelkästään värikäs ja henkeäsalpaavan upea maisema innostaa lähtemään lenkkipoluille ja sauvakävelemään. Täydelliseen sporttailuhetkeeni kuuluukin tällä hetkellä kävely läheiselle rannalle, pulahdus siellä kylmään veteen ja kävely takaisin kotiin. Näin lihakset ovat lämpimät järveen mentäessä ja kotimatkalla vilutus kaikkoaa taatusti. Kun taivaalla kaiken lisäksi mollottaa lempeä syysaurinko ja mukana on termarissa kahvia, liikkuminen tuntuu syksyiseltä seikkailulta.

Vielä jokunen viikko sitten kesän loppuminen tuntui kammottavalta ajatukselta, mutta syksy on näyttänyt meille nyt niin kauniita puolia, että alan muuntautua syksyihmiseksi mielelläni. Kynttilät, viltit, leffaillat, teehetket – missä viivytte?!


Posted in muoti and tagged by NOORA.