KESÄSTÄ SYKSYYN, LUOTTOTUOKSUJEN SYLEILYSSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus, lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ALYSSA ASHLEY & WHY NOT PR //

Moni kertoo vaihtavansa tuoksua aina vuodenajan mukaan. Kun kalenterinlehti kääntyy syyskuun puolelle, tuoksuvalikoimasta suihkautetaan ylle jotakin sellaista tuoksua, jonka sävymaailma vie mukanaan kuulaisiin syyspäiviin, kietoo lämpöön ja tuntuu yllä samalta kuin se vaatekaapin luottoneule, joka kaivetaan esiin aina iltojen alkaessa hämärtyä. Elämme sitä aikaa vuodesta, kun lehtipeite kuorruttaa maan ja tunnelmointi on päivän teema. Lämpimät kesäillat ja pehmeät auringonlaskut on kirjattu muistojen kirjastoon ja edessä on syksy.

Värikäs, tunnelmallinen, lempeä uusi vuodenaika.

Alkuvuosi oli juuri kääntymässä kevääksi, kun viimeksi kirjoittelin teille uudesta tuoksuihastuksestani. Käärin sekä äidille että valmistuneille paketteihin lahjaksi uusia luottotuoksuja, ja samalla huomasin ihastuvani niihin itsekin niin palavasti, että Alyssa Ashleyn Vanilla-tuoksu jäi omaksikin suosikikseni. Sen pehmeän makea tuoksumaailma oli kuin tehty kesään. Vaniljan ja jasmiinin pettämätön yhteistyö tekivät minuun vaikutuksen, ja kun mukaan oli vielä upotettu ripaus raikasta ja energisoivaa sitruunaa, en enää osannut aamuisin suihkaista ylleni mitään muuta tuoksua. Näppäränkokoinen tuoksu kulkee kätevästi mukana myös käsilaukussa ja pidin huolen siitä, että uusi suosikkini ei unohtunut kotiin edes kesän roadtripeille lähdettäessä. Meistä tulikin erottamattomat. Kesäni oli siis vaniljan tuoksuinen.

Kun nyt katselen ikkunani takana kiivaasti tuulessa tanssahtelevia vaahteranlehtiä, huomaan mielenikin jo kääntyvän syksyyn. Lokakuun alkaessa olikin aika tarttua toiseen Alyssa Ashleyn klassikkotuoksuista. Myskinen tuoksupaletti tuntuu iholla kuin lämpimältä halaukselta, juuri siltä, mitä kaipaankin pulahdettuani ensin kylmenneeseen järviveteen aamu-uinnillani. Sulje silmäsi ja kuvittele eteesi kimpullinen ruusuja, appelsiininkukkia ja jasmiinia. Millainen tuoksujen sinfonia edessäsi onkaan. Tuoksu on energisoiva, rauhallinen ja lempeä, syksyinen ja kuulas. Aivan kuin edessämme oleva vuodenaikakin.

Huomaan vaihtelevani näiden kahden tuoksun välillä myös sen mukaan, millainen oma fiilikseni kulloinkin on. En suinkaan aio laittaa vaniljaistakaan tuoksua talviunille, vaan käyttää myös sitä edelleen ahkerasti. Kun tuoksu leijailee ilmassa, huomaan välittömästi palaavani kesämuistoihin. Se jos mikä on tärkeää kylmän ja pimeän talven keskellä. Alyssa Ashleyn tuoksuja voisikin kutsua ajattomiksi klassikoiksi. Ajattomuudesta kertoo myös se, että ne eivät ole vuodenaikaan tai tiettyyn vuosilukuun sidottuja. Ne ovat hurmanneet jo vuosikymmenten ajan ympäri maailman.

Mikäli sinäkin haluat kietoutua tuoksuun, joka tuo lempeyttä, lämpöä ja upean tuoksumaailman syksyysi, nyt kuulolle! Arvon tätä postausta kommentoineiden kesken kaksi Alyssa Ashley-tuoksulahjaa, jotka sisältävät myskisen klassikkotuoksun upeassa kosmetiikkapussukassa. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 17.10.2021. Käyhän osallistumassa myös Instagramini (@nooranappila) puolella arvontaan, josta kolme (3!) teistä voittaa itselleen Musk by Alyssa Ashley-tuoksun sekä upean kosmetiikkapussukan.

// Osallistumisaika on päättynyt ja voittajiin on oltu yhteydessä. Lämmin kiitos osallistuneille.

@alyssaashley_official #alyssaashley#alyssaashleyofficial#masterinperfumery

Olkoon syksysi juuri niin taianomaisen hurmaava kuin nämä tuoksutkin.

Kuvat: Roosa Hanhilahti


Posted in kauneus, lifestyle and tagged by NOORA.