VIIKKO KÄYNTIIN KIRPPISTELLEN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

// Myyntijakso saatu alennettuun hintaan.

Oikein lempeää ja kirpsakkaa syysmaanantaita kaikille – toivottavasti viikkosi on saanut hymyileväisen ja reippaan startin! <3

Tulin heti aamukahvin höyrytessä vielä vieressäni huikkaamaan teille mainion kirppistelyvinkin viikon alkajaisiksi. Kiikutin viime viikolla pari Ikea-kassillista omia käyttämättömäksi jääneitä aarteitani Kauppakadulla sijaitsevaan second hand-putiikki Oldieen. Tuotteet tulevat tänään myyntiin, joten jos olet keskustan suunnalla, käyhän visiitillä tässä hurmaavassa ja uniikissa myymälässä. Rekiltäni bongaat taatusti blogin asukuvista tuttuja juttuja! Vein myyntiin lukuisia syksyyn sopivia kenkiä ja lämpimiä takkeja; löytyypä joukosta myös laukkuherkku ja Ivana-aarrekin.

Oldie,
Kauppakatu 6, 33210 Tampere
Ma – pe 11-18
La 11-16
Su suljettu

Oldiesta on hyvin vaikea poistua tyhjin käsin; rekeiltä löytyy AINA jotakin! Olen tehnyt kesän aikana nimittäin juurikin Oldiesta parhaat kirppislöytöni – muistatteko esimerkiksi tämän Uhanan valkoisen paidan ja nämä kultaiset tennarit? Oldiesta molemmat!

Nyt siis nokka kohti Kauppakatua. Mikä olisikaan parempi tapa startata uusi viikko kuin kirppiskierros?


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.