SYKSYISIÄ HUOMIOITA VIIKONLOPULTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Anorakki: KnowledgeCotton Apparel //*saatu
Housut: KnowledgeCotton Apparel //*saatu


Istahdin eilen terassillemme juomaan kahvia, ja totesin Matille ääneen, että kylläpä näyttää syksyiseltä. Matti vain tokaisi tyynesti, että ”siksi tätä elettävää kuukautta syyskuuksi kutsutaan”. Niinpä. Kaiketi se nyt vaan on hyväksyttävä, että ihana lämmin kesä on enää muisto vain. Siispä keskittykäämme hetkeksi viikonlopun syksyhuomioihin.

Viikonlopun syksyhuomioita:

– lenkeille on syytä pukeutua sadetta pitäviin vaatteisiin, sillä koskaan ei tiedä milloin taivaalta alkaa ropista vettä.

– saman päivän aikana saattaa ulkona sekä hikoilla että palella.

– uimaan ei enää voi suunnata pelkässä kylpytakissa, vaan matkassa on oltava vaihtovaatteet.

– kotona alkaa jo vaivihkaa kurkistella laatikoihin ja muistella, mihin kummaan päättikään piilottaa loput tuikkukynttilät edellisen kynttiläkauden loppuessa.

– iltakahdeksalta alkaa viimeistään sytytellä valaisimia, kun pimeys saapuukin ikkunoiden taakse aiempaa nopeammin.

– pihassa nököttävä vaahtera alkaa vaihtaa väriään, ja muistuttaa sinua pian edessä olevasta haravointiurakasta.

– villasukkavaraston inventaario on syytä suorittaa niin pian kuin mahdollista.

– sarjoihin koukuttuminen takaa tekemistä koti-iltoihin; tällä hetkellä katselussa Good girls, Nine Perfect Strangers, Ensitreffit alttarilla ja toki taustamölynä kotona pauhaa myös satunnaisesti BB24/7.

– eikä mene enää kauaakaan, kun kahvipöytäkeskusteluissa alkaa kuulla lausetta ”ei ole kuulkaas jouluunkaan enää kauan aikaa!”.

Niinpä. Se on syksy nyt.

Ps. Kuvissa näkyvä KnowledgeCotton Apparelin ulkoilupuku saapui luokseni täydelliseen aikaan; en ole koskaan vetänyt jalkaani yhtä mukavia ulkoiluhousuja ja samaisen setin anorakki on käytännöllisyydessään nerokas – sivussa olevan vetskarin saa auki ja näin ollen takin pukeminen helpottuu hurjasti! Syksylenkit, täältä tullaan!


Posted in muoti and tagged by NOORA.