TÄSSÄKÖ UUSI RAJAUSKYNÄLEMPPARINI?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// Tuotteet saatu PR-lähetyksenä WHY NOT PR & Skincity.

Juuri, kun olin Instagramin puolella saanut lukuisia viestejä, joissa toivottiin lisää kosmetiikkavinkkauksia somen puolelle, päädyin availemaan saamaani PR-pakettia, joka osoittautui todelliseksi aarrearkuksi. Boksissa oli setti MAKETHEMAKE’n The French Beauty Routine-kokoelman tuotteita, joiden avulla kasvoille olisi helppo luoda kaunis, kuulas ja hehkuva, pariisilaisesta luonnollisesta lookista inspiraationsa saanut meikki. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi rasiasta löytyi myös kirja ja ihastuttava, kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu huivi – rakastan tällaisia yksityiskohtaisia ja ajatuksella koottuja PR-lähetyksiä! MAKETHEMAKE on kovaa vauhtia kiitämässä yhdeksi kosmetiikkabrändilemppareistani – muistatteko vielä tykästymiseni tähän palettiin ja tähän timanttisen kovaan siveltimienpesusettiin?

Tuotteiden joukossa oli paljon uusia, mielenkiintoisia ja supersuloisia tuotteita (esim. poskipuna- ja korostustuote duona! <3), mutta haluan nostaa nyt esiin eritoten yhden tuotteen, joka muutti heti meikkipussiini (ja on ollut käytössä päivittäin lähetyksen saatuani). Black Carbon Eyelinerissa on pitkä ja joustava kärki, jonka ansiosta tasaisen ja siistin rajauksen tekeminen on äärimmäisen helppoa. Hiilenmusta väri on runsaspigmenttinen ja herkkäsilmäisenä arvostan sitä, että tuote on dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu; sen ei siis pitäisi aiheuttaa iho- tai silmä-ärsytystä. Tämän allekirjoitan omalla kohdallani herkkien silmieni kanssa.

Parhaiten rajauskynän pigmentti ja kestävyys tulevat ilmi ylläolevasta kuvaparista. Kuvissa rajausten tekemisestä on kulunut aikaa noin  11 tuntia. 11! Rajaus on pysynyt skarppina, pigmentti on säilynyt, eikä rajaus ole varissut lainkaan pois. Nyt ymmärtänette miksi tämä rajauskynä ansaitsi oman postauksensa! Ja mikä parasta, vaikka rajausjälki kestääkin viimeisteltynä ja kauniina pitkän päivän, sen pois peseminen käy myös näppärästi ilman rajua hankaamista. Kerrottakoon vielä, että kuvien ottoa edelsi kahdeksan tunnin päivä toimistolla ja iltauinti.

Oui oui – très bien! Kas tässä vielä suora linkki tuotteeseen (*ei mainoslinkki), jos sinäkin olet tuloksetta etsinyt sitä oikeaa rajauskynää meikkipussiisi. Veikkaan, että tästä tuotteesta muodostuu nopeasti luottotuotteeni.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.