MEIKKITAITEILIJA EDELLÄ, MINÄ PERÄSSÄ – KUINKA ONNISTUIN?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

| POSTAUKSESSA OLEVAT TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ. |

Viime viikolla kerroin teille kuinka ainutlaatuinen tilaisuus minulle suotiinkaan, kun sain kunnian istahtaa kansainvälisen meikkitaiteilijan penkkiin. IsaDoran huippuosaaja Martin Jansson taikoi kasvoilleni catwalkeilta tutun lookin ja vaikka meikki oli kaikkea sitä, mitä kasvoillani ei aiemmin ole totuttu näkemään, tykästyin lookiin aivan valtavasti. Sitä suuremmalla mielenkiinnolla tutustuinkin myös goodiebagistä löytämiini aarteisiin, joista osa on ollut tapahtumasta (ja Martinin opastuksesta!) asti päivittäisessä käytössä. Janssonista innostuneena minun oli myös välittömästi testattava goodiebagin sähäkintä tuotetta – Neo Mint-paletin vihertävät sävyt suorastaan huusivat nimeäni!

Yksi mielenkiintoisimmasta tuotteista oli ehdottomasti All Day Wear-luomiväri, joka sävyssä 01 Ivory Base on kuin tehty arkimeikkiin. Nestemäinen luomiväri levittyy luomelle tasaisesti luoden kauniin nuden sävyn mattaisena, ja mikä parasta, luomiväri säilyy tasaisena ja kauniina koko pitkän päivän ajan. Se toimii myös erinomaisena pohjustana Neo Mint-paletin sävyille, tuoden niiden voimakasta pigmenttiä entistä paremmin esiin.

Olen aika arka käyttämään voimakasta värikosmetiikkaa, mutta nyt tartuin rohkeasti uuteen palettiin. Käytin paletista kolmea sävyä, nudea, minttua ja vihreää ja hämmästyin jo pelkästään siitä, kuinka kauniisti tuotteet saa levitettyä ja häivytettyä luomelle. Vihreä väri ei myöskään silmämeikissä tuntunut enää ajatuksena niin hurjalta, vaan pikemminkin keväisen raikkaalta.

Mitä mieltä olette minttuisesta lookista – menikö vihreä look metsään vai onko pastellinen lopputulos suoraan kuin irtokarkkihyllyltä? Oma meikkipussini ainakin vihertää jatkossakin. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.