MAAILMAN LAISKIN SIVELTIMIEN PESIJÄ TÄSSÄ MORO!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Postauksessa esitellyt siveltimet saatu pr-näytteenä.

Olen maailman laiskin siveltimien pesijä. Siis maailman laiskin. Ehkäpä juuri sen vuoksi minulla on kaksi mieluista sivellinsettiä käytössäni. Kun toinen alkaa kaivata puhdistamista, kaivan toisen esiin. Tiedän! Laiskuuden huippu. Mutta siinä vaiheessa, kun siveltimistä jokainen on puuterin, luomivärien ja meikkivoiteen peitossa, on aika ryhtyä hommiin. Ja onneksi, oi onneksi, laitoin jokin aika sitten Skincityltä tilaukseen (*ei mainoslinkki) MAKETHEMAKEN Brush Cleansing Kit’in, yhden elämäni parhaista kosmetiikkaan liittyvistä ostoksista.

Setti sisältää syväpuhdistavan, viikoittaiseen käyttöön tarkoitetun shampoon, tarvittaessa käytettävän desinfioivan suihkeen ja puhdistuskulhon, jonka pohjassa olevien nystyröiden ansiosta meikkijämien puhdistaminen tehostuu entisestään. Timanttisen kova setti, joka on saanut jopa maailman laiskimman siveltimien pesijän innostumaan koko touhusta.

Shampoo on äärimmäisen riittoisaa ja pienen pieni määrä veteen sekoitettuna riittää puhdistamaan ison setin siveltimiä. Shampoo sekoitetaan veteen ja tapanani on aluksi jättää siveltimet hetkeksi likoamaan seokseen. Sen jälkeen puhdistan kunkin yksitellen pyöritellen sivellintä kulhon pohjalla, jonka jälkeen sivellin huuhdellaan huolellisesti. Shampoo onkin the valinta niille siveltimille, jotka ovat lojuneet meikkipussisi pohjalla jo jonkin aikaa likaisina, desinfioiva suihke sen sijaan sopii nopeaan puhdistukseen siveltimen käytön jälkeen. Kuvat puhukoon puolestaan, tällä setillä sitkeinkin lika on pian historiaa.

Laiskajalan olisikin pitänyt lisätä tämä homma myös aiemmin kirjoittamaani postaukseen huonoista tavoista, tosin kuten huomaatte, olen kovaa vauhtia pääsemässä tästä huonosta tavasta eroon. Kiitos tämän trion.

Ja ps. kuten aina Skincityltä tilatessa, myös tämän setin kylkeen saa lahjaksi rakastetun Kokeshi-nuken. It’s in the details guys!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.