LOKAKUUN KOSMETIIKKABONGAUS JA SUNNUNTAIAJATUKSIA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

caprice golden bronze palettenosh menmake the make bronzer

Postauksessa esiteltävät MAKE THE MAKE-tuotteet saatu.

Kuten tiedätte, rakastan erilaisten kosmetiikkatuotteiden testaamista, mutta myönnän olevani täysin amatööri mitä tulee erilaisten korostusten ja varjostusten tekemiseen kasvoille. En uskalla oikein tarttua erilaisiin paletteihin ja tarvitsen ainakin kattavat ohjeet niiden käyttämiseen. Mihin se aurinkopuuteri oikein kuuluu? Millaisella siveltimellä korostuspuuterin saa parhaiten paikoilleen? Availlessani viikolla saamaani pressipakettia, teinkin todellisen löydön. Tällä tuotteella se varmasti onnistuisi.

Rakastan Skincityn verkkokauppaa. Sen lisäksi, että jokaisen tilauksen mukana saa hurmaavan kokeshi-nuken (niitä minulla on jo melkoinen kokoelma!), verkkokaupasta saa ammattimaista palvelua ja apua tuotteiden valitsemiseen sekä käyttämiseen. Ilmaisen ihotestin tehtyäni sain aikoinaan kosmetologeilta täydellisesti iholleni sopivia tuotevinkkejä, ja nyt ottaessani tätä uutta, Capric Golden Bronze-palettia käyttöön, kävin heti tsekkaamassa, millaiset käyttöohjeet sille löytyy netistä. Mattaista sävyä kehotettiin laittamaan otsan keskeltä alas poskipäille ja leukalinjaa pitkin, vahvistuksiin käytetään paletin keskimmäistä sävyä ja korostuspuuteria kulmaluille, poskipäiden korkeimmalle kohdalle, nenänvarteen, leualle ja amorinkaaren keskelle. Selvä homma – ei muuta kuin testaamaan!

Vaikka itse sanonkin, taisin onnistua ihan ok. Kun hyppysissä vielä oli kunnon MAKE THE MAKE Bronzer-sivellin, varjostusten ja korostusten teko onnistui helposti. Taidan harjoitella tätä tekniikka jatkossakin. Talvea kohti mentäessä kasvot kun toisinaan kaipaavat hitusen bronzeria. Kesäisestä päivetyksestä ei ole enää tietoakaan.

Kosmetiikkatestailujani lukuunottamatta, olen viettänyt tänään hyvin laiskaa sunnuntaita. Ajankulukseni haravoin pihaamme, keittelin nakkikeittoa, johon heitin mukaan jääkaapin juuresosaston jämiä, luin läpi kahdelta viikolta kertyneet Me Naiset ja pesin meikkivoidetahrat pois untuvatakkini kauluksesta. Ihmettelin tosin, miksi en ollut tehnyt sitä jo keväällä laittaessani takkia kesäteloille. Olen loikoillut koko päivän Matin collegessa ja alkanut jo asennoitua taas uuden viikon alkamiseen.

Tällainen päivä tuli tarpeeseen. Nyt alan odotella maajussiani kotiin maalta ja taidanpa viettää loppuillankin hyvällä omalla tunnolla sohvanpohjalla köllötellen. Sunnuntai on aina huiman mainio telkkaripäivä. Ensin tanssitaan tähtien kanssa, sitten häädetään asukkaita Big Brotherista. Päiväni jatkuu siis yhtä rennoissa meiningeissä kuin tähänkin asti, just hyvä niin.

Ihanaa, poskipäitteni lailla kimaltelevaa iltaa – innostuitteko uudesta paletistani yhtä paljon kuin minä?

capris golden bronze palette


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.