UUSI VIIKKO, UUDET KUTRIT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

BLONDS BY UMPPUblonds by umppublonds by umppuhisuten vaalennus tampere

Uusi viikko, uudet kutrit.

Istahdin lomani viimeisenä päivänä Umpun penkkiin ja lähdin Primestä ulos virkistäytyneenä ja uuden pään kera. Tuohon penkkiin on niin kovin helppo istahtaa, voi nimittäin olla varma siitä, että ulos lähtee tyytyväisenä. Umpulla on hyppysissään hiusten vaalentamisen taito, monien muiden taitojen ohella siis, ja mikä parasta, hän on antanut minulle myös niin tehokkaat kotihoito-ohjeet, että pystyn nykyisin venyttämään kampaamokäyntien väliä kuukausien mittaiseksi. Kolmen kuukauden jälkeen itseäni alkoi lähinnä vaivata vain tyvikasvu, pituuksissa sävy oli pysynyt edelleen erittäin raikkaana.

Uusi look on juuri sitä mitä kaipasinkin. Edeltäjäänsä vaaleampi ja viileämpi, enkä voi olla hämmästelemättä sitä, että hiukseni ovat kasvaneet valtavasti mittaa tämän vuoden aikana. Ruokavalioni on muuttunut terveellisempään suuntaan urheiluinnon lisääntyessä ja taustalla vaikuttaa varmasti myös se, että olen löytänyt hiuksilleni tuotteet, jotka hellivät ja hoitavat hiusta. Tämän pidemmiksi hiusten ei edes tarvitse kasvaa, nykyinen mitta on helposti hallittavissa ja hoidettavissa.

Olin niin innoissani uusista kutreistani, että kuvailin sävyn talteen myös teille rengasvalon avulla. Juuri näin viileän vaalealta se näyttää myös oikeasti, enkä voisi olla tyytyväisempi. Kiitos Umppu! Nyt hiukset hulmuten kohti uutta viikkoa, ja marraskuuta – voikaa hyvin! <3

hair by umppu


Posted in kauneus and tagged by NOORA.