NAISTENPÄIVÄ SISKOSTEN SILMIN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

| KAUPALLINEN YHTEISTYÖ PHYSICIANS FORMULA |

Valloittavan hurmaavaa naistenpäivää jokaiselle ainutlaatuiselle naiselle! Tämä naistenpäivä on upea aloittaa yhdessä teidän, sisareni ja Physicians Formulan kanssa.

Minä toivoin hartaasti itselleni pikkusiskoa. Onnenpäivä koittikin pian nelivuotissynttäreitteni jälkeen, kun hän saapui maailmaan. Leikkikaveri, pikkusisko. Tuolloin en vielä tiennyt, että samalla elämääni saapui myös elinikäinen ystävä. Alkuhuuman jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että pieni ja pippurinen pikkusisko aiheutti isosiskolle toisinaan myös hieman päänvaivaa. Barbie-talo oli aina sotkussa, isovanhempien ja vanhempien huomio jakautuikin nyt kahden neitokaisen kesken ja prinsessamekkokaapissani kävi mekkolainalla toinenkin osapuoli.

Vuodet kuluivat ja teini-ikään ehdittyämme salamat lentelivät. Kaksi voimakasta, erilaista persoonallisuutta olivat jatkuvasti törmäyskurssilla. Neljän vuoden ikäero tuntui valtavalta kuilulta. Mielenkiinnonkohteemme olivat aivan eri planeetoilta ja yhteistä säveltä ehdittiin etsiä jo jonkin aikaa. Teini-iän myllerryksessä ystävyytemme ei kuitenkaan kokenut kovia; ehkä juuri siksi siskon kanssa uskalsikin vääntää kättä, kun sydämessään koko ajan tiesi, että yhdessähän tässä vaan kasvetaan kohti aikuisuutta. Ja voi kuinka oudolta lopulta tuntuikaan muuttaa pois kotoa, kun enää ei asuttukaan saman katon alla siskon kanssa. Onneksi välimatka säilyi kuitenkin lyhyenä ja lopulta päädyimme jopa samaan työpaikkaan. Nuorista aikuisista kasvettiin yhdessä aikuisiksi ja vuosien varrella ystävyytemme lujittui lujittumistaan.

Viime vuonna pikkusiskostani tuli äiti. Tämä uusi rooli sisareni elämässä tuntui itsestänikin hykerryttävän ihanalta ja kuinka upeaa olikaan päästä lähietäisyydeltä seuraamaan, kuinka taidokkaasti ja luontevasti tuosta ulkoisesti ja sisäisesti kauniista naisesta kasvoi pienen tytön äiti. Elämä on kulkenut vauhdikkaasti eteenpäin, maailma on muuttunut ja olemme molemmat saaneet uusia rooleja kannettavaksemme, siksi nyt jos koskaan olikin naistenpäivän kunniaksi täydellinen aika istahtaa yhdessä siskon kanssa sisaruskuviin. Niistä edellisistä virallisista, päiväkodissa otetuista kuvista kun on jo ikuisuus aikaa.

Physicians Formulan kautta tälle sisaruskaksikolle tarjoutui upea mahdollisuus päästä ensimmäistä kertaa ikinä kameran eteen yhdessä yhteistyön merkeissä. Kutkuttavan jännittävän tästä projektista teki se, että meikkasimme toinen toisemme. Valitsimme hehkuvan upeista paleteista juuri ne sävyt, jotka toinen koki toiselle soveltuvan parhaiten, mutta samalla toteutimme meikit toisillemme niin, että kummallakin olisi kuvausmeikissä kotoisa olo. Olemme saaneet kuulla lukuisia kertoja tutuilta ja tuntemattomilta siitä, kuinka samannäköisiä olemmekaan. Itse emme ole aina asiasta samaa mieltä ja näitäkin kuvia katsellessani, löydän pikemminkin ulkonäöstämme eroavaisuuksia kuin yhtäläisyyksiä. Toisella vihreät silmät, toisella siniset, toisella hyvin vaalea iho, toisella lämpimämmän sävyinen. Toisella kapeat kasvot, toisella leveämmät. Myös tapamme meikata on kovin erilainen, siksi olikin virkistävää nähdä itsensä toisen silmin.


Roosan meikissä avaintuotteina toimivat muun muassa Butter Eyeshadow Palette (Sultry Nights), Butter Lip Cream SPF15, Concealer Twins Cream Concealer, Eye Booster Lash-Boosting Serum + Eyeliner, The Healthy Powder SPF 15Nooran meikissä avaintuotteina toimivat muun muassa Spotlight Illuminating Primer, Butter Eyeshadow Palette (Tropical Days), Lash Mixologist Mascara, Murumuru Butter Bronzer (Light Bronzer), The Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick (All-Natural Nude)


Physicians Formula on ollut tuttu brändi omassa meikkipussissani jo pitkään. Brändin rantauduttua Suomeen, koukutuin monien muiden ohella muun muassa Murumuru Butter Bronzeriin ja kermaisen pehmeisiin Butter Lip Cream’eihin. Vakkaripalettini on ollut jo tovin merkin Tropical Days ja olinkin todella innoissani, että pääsisin nyt tutustuttamaan myös sisareni näihin aarteisiin. Omaan meikkiini päätyi nyt tosin myös tuotteita, joita en ollut aiemmin käyttänyt; en ollut lainkaan yllättynyt siitä, että tykästyin päätä pahkaa muun muassa puolimattaiseen ja nestemäiseen Healthy Lip Velvet-huulipunaan ja kaksipäiseen ripsiväriin, jonka toinen pää huolehti volyymista ja toinen pituudesta (tämä ripsari muutti itse asiassa HETI meikkipussiini!). Roosa valitsi huulilleni ihanan nudesävyn ja sipaisi aurinkopuuterit mukana tulleen puuterivipan avulla juuri oikeille paikoille. Itse sen sijaan valitsin Roosan luomille tummia, vihreisiin silmiin sointuvia sävyjä ja toteutin hänelle itselleni tyypilliset kissamaiset rajaukset hurjan näppärällä, ripsien kuntoa edistävällä ja samalla rajauskynänä toimivalla tuotteella. Korostuksia ja varjostuksia en Roosalle tehnyt, mutta pohjameikissä hyödynsin muun muassa Concealer-kaksikkoa. Ja huulille lemppari- Butter Lip Cream’iani sävyssä Pinkini!

Physicians Formulan kattavasta tuotevalikoimasta löytyi avaimet ihastuttaviin lookeihin ja saimme ihania sisaruskuvamuistoja uudelta vuosikymmeneltä talteen. Poimimme tuotteiden joukosta myös omat suosikkiviisikkomme ja naistenpäivän kunniaksi teillä onkin Instagramin puolella mahdollisuus voittaa valitsemasi setti itsellesi. Seuraavalla visiitilläsi Citymarketiin suosittelen lämpimästi pysähtymään kosmetiikkaosastolla – tätä herkullista kosmetiikkaa on helppo hankkia vaikkapa ruokakauppareissun yhteydessä!

Sinä olet minun siskoni Roosa, ja olet aivan valtavan rakas. Muistakaahan lähetellä tänään virtuaalisia lentosuukkoja ja haleja teitä inspiroiville naisille.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.