ELOKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ : KULTAA JALKOIHIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Secondhand-löytöjeni kuukausittaiset esittelyt ovat viime aikoina olleet tauolla, mutta viime viikolla tekemäni löytö oli niin herkullinen, että päätin startata postaussarjan jälleen käyntiin. Syksyn alkaminen tuo mukanaan muutaman hankinnan tekemisen ja pyrin toki siihen, että suurin osa hankinnoista tulisi tehtyä secondhandina. Ostoslistallani olivat muun muassa uudet lenkkarit ja visiittini Oldieen tuotti tällä saralla heti tulosta – hyllyllä minua odottivat kultaiset, käsittämättömän upeat Niket!

Olin bongannut nämä kullannuput Oldien instasta jo päivää aikaisemmin, mutta olin jo varautunut siihen, että kaunokaiset olisivat vuorokauden aikana löytäneet uuden kodin. Mikä tuuri minulla siis kävikään, kun omaa kokoani olevat upeat popot odottivatkin vielä minua Oldien myymälässä Kauppakadulla. Emmin jonkin aikaa 50 euron hintaa, joka on kirppiskengistä mielestäni melko paljon, mutta tennarit olivat kuin uudet ja istuivat jalkaani täydellisesti, joten päätin sijoittaa summan syksyn kultaisimpiin lenkkareihin. Samaiset, tai ainakin hyvin samannäköiset Air Maxit bongasin juuri eräästä verkkokaupasta 180 euron hintaan, joten koen tehneeni erinomaisen secondhandlöydön.

Mitä mieltä olette – oliko hankintani hitti vai huti?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.