36/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä suussasulavan herkullinen aamiainen oli nenäni edessä syyskuun neljäntenä päivänä aamuyhdeksän aikaan.

MISSÄ? Aloitimme lauantaiaamumme aikaisin, kun suuntasimme tehosterokotukselle Ratinaan jo kahdeksan aikaan. Hyvillä mielin jatkoimme sieltä matkaamme Café Pispalaan, paikkaan, jossa olen jo ikuisuuden halunnut käydä herkuttelemassa.

MITÄ? Muistatteko, kun Paavo-koira asusteli keväällä parisen viikkoa luonamme? Kiitokseksi tästä, saimme Paavon asuintovereilta lahjakortin Café Pispalaan, ja olin tästä ylläristä enemmän kuin innoissani – vuosien varrella olin kuullut lukuisia ylistäviä kommentteja tämän paikan brunsseista, mutta en itse ollut istahtanut tunnelmallisen kahvilan pöytään vielä kertaakaan! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta lisättäköön sen verran, että valitsemani Whole Works (hedelmälautanen, jugurtti-marjaparfait, amerikkalaiset pannukakut, siirappi, pekonia ja bratwursteja, sipulia, paprikaa, munakokkelia, aamiaisperunoita, skonssia ja hilloa) osoittautui yhdeksi elämäni parhaista herkkuhetkistä. Ja ne Pispalan maisemat, best!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.