ONNEA 11-VUOTIAS BLOGINI : NYT JUHLITAAN!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hei apua, voiko olla..? Voiko blogini todella jo täyttää 11 vuotta? Vuodet vierivät, bloggaaja vanhenee, mutta blogi jatkaa rinnallani kulkemista elämänvaiheesta toiseen. Nähtäväksi jää kuinka monet blogisynttärit vielä pääsemme yhdessä juhlimaan, sillä itse en _vieläkään_ osaisi kuvitella elämää ilman blogia. Miksi ihmeessä haluaisin luopua rakkaimmasta harrastuksestani, joka osittain on myös työni? Onnittelen siis sinua, rakas blogini, olet jo 11.

On päivänselvää, että blogiani ei olisi olemassa ilman teitä. Nautin toki jokapäiväisistä kirjoitustuokioistani ja kamera kulkisi varmasti ilman blogiakin jatkuvasti matkassa mukana, mutta yksinpuhelu WordPressissä olisi tylsää. Kommentit ja TE olette tämän homman parhaita puolia. Siksi halusinkin keksiä juhlan kunniaksi teidän iloksenne ihania juttuja, ja tänä vuonna juhlat järjestetään Instagram-tilini puolella arvontojen voimin. Ja palkinnot ovat toki noorannäköisiä: yksi nappaa pian itselleen mainiot kesäkorvikset, toinen pääsee testailemaan uutuuskosmetiikkaa!

Klikkaahan siis nopeasti @nooranappila seurantaan ja käy heittämässä arpalipukkeet kahteen eri arvontaan. Ostin arvottavaksi Crazy Granny Designsin Cheeky Peach-korvakorut! Omissa korvissani ovat jo pitkään roikkuneet samaisen sarjan mansikat ja ystävälleni ostin banaanit synttärilahjaksi, joten voin todeta ihastuneeni näihin hedelmiin aivan täysin. Myös kosmetiikka on lähellä sydäntäni, joten olen innoissani voidessani arpoa teille MAKETHEMAKE’n suosikkikosmetiikkaani, setin, josta löytyy avaintuotteita hehkuvan heinäkuun meikin tekoa varten. Itselläni on käytössä tismalleen sama setti, ja olen niin fiiliksissä, että sain vastaavan arvottavaksi myös teille.

Let’s get the party started!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.