ISLANTILAINEN IHONHOITOHETKI AURINGONLASKUSSA (ARVONTA)

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kaupallinen yhteistyö/ tuotteet saatu:
BIOEFFECT

bioeffect suomibioeffect alekoodi

Helteisen päivän voi päättää vain yhdellä oikealla tavalla, pulahtamalla viilentävään järviveteen. Vaikka vilukissa olenkin, hellepäivän jälkeen huomaan kuitenkin tarvitsevani kylpyhetken järvivedessä ja kuinka harvinaista herkkua se onkaan. Siksi olenkin pulikoinut järvessä tänä kesänä ennätyspaljon. Jopa yöunet ovat levollisempia uintihetken jälkeen. Näitä hetkiä haluan muistella viimeistään sitten, kun ne talven kylmimmät pakkaset ja loskasateet koettelevat jälleen. Tänä kesänä uimapaikkamme on myös ollut erityisen idyllinen. Sisareni perheen kotoa kun löytyy nyt oma pulahduspaikka laitureineen, on minua nähty vesijuoksemassa heidän luonaan kerran jos toisenkin.

Kesälomani illoista erityisin, ja ehdottomasti myös taianomaisin, olikin vasta kuluvalla viikolla, kun yökyläilin heidän luonaan ja ajoitimme uintihetkemme tunnelmallisen auringonlaskun aikaan. Kuinka maagista. Koko maailma oli kultainen. Vesipisarat kimaltelivat, päivettynyt iho nautti viilennyksestä, onnellinen nauru kaikui poukamassa. Sanoinko jo, että täydellistä?

Pyyheeseen kietoutuneena koin olevani kuin hurmaavassa spassa laiturinnokassa. Olin varannut matkaani nimittäin avaimet ihon hemmotteluhetkeä varten. Tosin, ilman näitä tuotteita en osaisi enää edes lähteä yön yli kestävälle reissulle. Se kertonee siitä, että BIOEFFECT on tullut jäädäkseen osaksi ihonhoitorutiineitani.

alekoodi bioeffectbioeffect verkkokauppa

Tutustuin jo jokin aika sitten Bioeffectiin, tuohon bioteknologian tutkimuksesta syntyneeseen brändiin, jonka inspiraatio johtaa juurensa islantilaisen puhtaan ja kauniin luonnon äärelle. Iholle luonnollisia kasviperäisiä ihosolun kasvutekijöitä sisältävä tuotesarja herätti kiinnostukseni, ja vegaanisesta tuotesarjasta löytyikin nopeasti uusia luottotuotteita. Ihoa kuivattaneen talven jälkeen sain kasvojeni ihon jo muutamassa päivässä tehokkaasti kosteutetuksi öljyttömän, hajusteettoman ja alkoholittoman hoitonesteen avulla ja mitä enemmän ja enemmän sarjan tuotteita testasin, havahduin lopulta siitä, että tässä se oikea nyt minulle on. Herkkä ihoni muuttui vahvemmaksi ja heleämmäksi. Ja juuri tälläinen vaikutus Bioeffectillä onkin. Kasvutekijät vahvistavat ihon rakennetta ja lisäävät ihon kollageenin tuotantoa. Huippuluokan tiedettä, joka johtaa kauniiseen ihoon.

”Ihmevedeksikin” kutsutun hoitonesteen jälkeen, otin tavaksi lisätä ihonhoitorutiineihini myös seerumeiden käytön. Ihon ikämuutoksia hoitava EGF Day Serum oli innostavan ihana uusi tuttavuus, joka ennen kaikkea loi kasvojeni iholle tasaisuutta ja kimmoisuutta. Perehdyin tieteeseen tuotteiden takana ja opin, että myös seerumi hyödyntää toiminnassaan ihon luonnollisia solukasvutekijöitä (Epidermal Growth Factors), jotka siis vilkastuttavat solu-uusiutumista. Seerumi-innostukseni vain kasvoi ja kasvoi ja löydettyäni sarjan kovasti kehutun EGF Serumin, ihonhoidostani ei tullut ainoastaan tieteellisesti mielenkiintoista vaan myös helppoa. Vain seitsemää ainesosaa sisältävä tuote riittää nimittäin iltaisin käytettynä ainoaksi ihonhoitotuotteeksi. Aamuisin tämän jälkeen peilistä alkoivat kurkkia kosteutetut, hyvää oloa hehkuvat kasvot.

Jokin aika sitten, itse asiassa syntymäpäivieni aikaan, ihonhoitotuotteiden joukkoon tiensä löysi tuote, jonka käyttö olisi saattanut olla hyvä aloittaa jo aiemminkin. Mutta aiemmin sitä oikeaa ei vielä ollut löytynyt. Kuten saatoit jo arvatakin, puhun tietenkin silmänympärystuotteesta. EGF Eye Serum olikin siis äärimmäisen tervetullut uusi tuttavuus. Geelimäinen seerumi oli ennen kaikkea helppo levittää oikeille paikoille roll-on-hoitopään avulla, mutta huomasin pian ohuiden ihoalueiden myös nauttivan tästä. Ja imevän kosteutta itseensä. Silmänympärysalueen punoitus katosi ja mikä merkittävintä, myös alueen turvotus väheni.

egf essence bioeffecthalla x halla pink topbioeffect serum

Kuten huomaatte, voisin puhua ylistäen tästä tuotesarjasta ikuisuuden, mutta nyt haluan nostaa vielä yhden tuotteen esille. Islantilaisesta, mineraalirikkaasta vedestä valmistettu Micellar Cleansing Water, kulki mukanani nimittäin myös laiturille. Tämä virkistävä ja kosteuttava micellarvesi poisti tuonakin iltana kasvoiltani meikit ilman vettä. Myös ne vedenkestävät ripsivärit, joita toisinaan saa hangata kylppärin lavuaarin ääressä tovin jos toisenkin. Herkälle iholle soveltuva hajusteeton timantti on omasta mielestäni yksi tämän tuotesarjan kuningattarista.

Eikö näytäkin idyllisen täydelliseltä ihonhoitohetkeltä? Juuri sitä se olikin. BIOEFFECT halusaa tarjota myös teille mahdollisuuden tutustua tähän innovatiiviseen ja tieteelliseen ihonhoitoon. Sen lisäksi, että saatte -20% alennusta koodilla NOORA20 Bioeffectin verkkokaupassa (koskee normaalihintaisia tuotteita ja alennuksen voi hyödyntää myös Spring Promo-pakkaukseen, ei koske muita tuotesettejä, joissa 2-3 tuotetta), yksi onnekas voittaa itselleen tuotesarjan suosikkituotteita. Alekoodi on voimassa 23.8.-6.9.2020.


A R V O N T A :

Jätä kommentti tämän postauksen kommenttikenttään ja pian sinunkin ihonhoitohetkesi voivat sisältää samoja tuotteita kuin omani. Palkinnoksi arvotaan settinä kaksi tuotesarjan huipputuotetta, itse asiassa omat suosikkini, EGF ESSENCE Enhancing Facial Essence-hoitoneste sekä EGF SERUM. Tämä arvokas palkinto arvotaan voittajalle 30.8.2020.


bioeffect seerumi

Olisivatpa iltahetket aina tämänkaltaisia. Vaikka laiturinnokassa en auringonlaskuissa joka ilta pääsisikään ihoani hemmottelemaan, tyylikkäät tuotteet onneksi löytyvät kylpyhuoneestani. Ne vievät minut kerta toisensa jälkeen Islannin luonnonrauhaan.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.